Az hasar verme sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Conici01 tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Conici01

Conici01 User

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Az hasar verdiğimi düşünüyorum halbuki gemi goli Enforcer tasarımı var 1 lf4 8 lf3 6 lf2 gemide var. Ayrıca 7 flax 1 iris var bunların hepsinde lf2 var 3k vurmam gerekirken 2.5k ile 2.8k arasında hasar vuruyorum. Bir sıkıntı mı var yoksa normal mi? Nasıl daha fazla vurabilirim yöntemlerinizi paylaşır mısınız?

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Lazer hasar miktarınızı topladığınızda çıkan sonuç maksimum olarak görebileceğiniz bir rakamdır. Daha küçük değerler görmeniz normaldir. Diroit düzenleri, diroit tasarımı, geliştirme ile vuruş arttırılabiliyor. Öncelikle sizin için önerebileceğim iris sayınızı arttırmanız ve toplam lazer slotunuzu arttırmanız daha sonra lf3 ve lf4 sayınızı arttırmanızı öneririm.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2016
  3. Conici01

Conici01 User

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.

4. Biz 80 k çıkması gerekirken 50 k çıkmasından muzdaribiz sen gelmiş 200 vuruşun hesabını yapıyosun. Başlığı görünce sonunda biri dile getirdi sanmıştım da yanılmışım. LF3 ve LF4 maceranda başarılar..

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu çözüme kavuştuğu için kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.