Az uri ve gg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRANDMASTER tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın modum ben tr4te oynayan 40 lf4lü ful biriyim. Normalde katlayıcı alınca saatte en az 7-8 bin uri kasardım 2 hafta oldu katlayıcı alalı etkinlik olduğu için 1-8 de topluyodum gayet memnundum güzel geliyodu ama etkinlik bittikten sonra 4-1 e geçtim kutu topluyom topladığım uriler anca pet yakıtına yetiyor gg de gün boyu 100 adet felan topluyom arkdaşıma soruyom seninki nasıl kendisinin gayet iyi gg ve uri gldiğni söylüyor ben anlamadım bu işten bişey acaba gemimde bi sıkıntı mı var ne

2. şans olayı :) bir de petine toplatmayıp kendin topla :) emek harcarsan petin yakıtına gerek kalmaz. yarım saat oturuver bilgisayar başında

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Uriyi gectimde kutulardan gg banada hic cikmiyor cok sinir bozucu

4. lamalala kendim de topluyom pet de topluyor ne demeye çalışıyon

5. aynen bendede bi düşüş oldu

6. uzun sure toplarsanız duşuş olur.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uzun süre kutu toplanınca gelen değerli ödüller azalıyor.

İyi Forumlar.

8. Çok saçma ben boşuna mı katlayıcı alıyom çok süre toplayınca ödüller azalması nerden çıktı. O zaman resmen paramızı çöpe atıyoruz(Bu arada ben grandmaster bu yan çarım )

Peki madem öyle olmuş ben kaç gün kasılırsam eski haline gelir ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
  9. Merhaba ,

Haritada ne kadar oyuncu topluyorsa ona göre artar yada azalır. Yani çok kişi varsa oranlar düşüyor az kişi varken artıyor. Kaç gün yada ne kadar kasarsanız değişir bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

10. tmm tşkler ama haritadaki kişi sayısına bakmıyor yan çarımla giriyorum aynı harita 20 dakkada 5-6 bin uri kendi gemim günlük(10-15 saat ciddiyim) o kadar topluyor. Topladıklarım da pet yakıtı ve pet tamirine gidiyor bi de ben petle beraber topluyorum yani pet tek de toplamıyor. Uzman fm nin de dediği gibi demek çok toplayınca öyle oluyormuş demin prof bi arkadaşa danıştım 1 hafta kutu toplamadan kasıl dedi öyle yapacam konuyu kapatabilrsiniz tşkler

11. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.