Destek az uridium çıkmaya başladı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CmR]TEK_YOL_DEVRİM tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar. Oyunu 2008 yılından beridir aralıklı bir şekilde oynuyorum. en son 2 sene önce ara vermiştim 1 ay once tekrar basladım. başlar başlamaz katlayıcı alıp kendi şirketimin pvp haritasında pet ile beraber kutlu toplamaya koyuldum.(malum oyuna baya yenilik gelmiş uridium kasmak gerek :) ) neyse konuya hemen geçiş yapacagım. Saatlik ortalama 4.500 7.000 arası uridium kasıyorken son 1 haftadır saatte 750 - 1.300 arası uridium kasmaya başladım. Bunun nedeni nedir ?

2. DarkOrbit in botların önünü kesmek için yaptığı bir uygulama diye kısaca belirtebilirim sanırım :D Oyunda uzun süre kutu toplayınca soğuma süresine giriyor ve kutu içeriğini azaltıyor.Düzelmesi için ise kutu toplamayı bir süre bırakıp npc kesmeye devam etmelisin.
    İyi Oyunlar,İyi Forumlar :)

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Vakti zamanında soğuma süresi diye bir olay vardı. Oyuncu belirli bir süre içerisinde belirli miktarda kutu topladığında, otomatik olarak kutu içerikleri düşürülüyordu ve bunun da "bot" sistemine bir önlem olduğu söylenmişti. Ancak uzun yıllar önce(2013 yılında) bunun kaldırıldığı duyuruldu.Her ne kadar böyle bir duyuru olsa da, oyuncular zaman zaman bunun hala var olduğunu belirtmekte. Ne kadar doğrudur bilemiyoruz ancak önümüzdeki günlerde de bu sorun devam ederse, bu konu altında belirtin ki raporlayalım.

İyi forumlar.

4. sayın modum evet belirli bir zamandan sonra kutu içerikleri artik uriumu az çıkartıyor ve crediyi çok cikartiyor

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Modumuz gerekli cevapları vermiş.

Bizlerde sizlerin şikayetlerini raporlarımıza ekliyoruz.

İyi forumlar..

6. odun_adam

odun_adam User

Soğuma olayı kesinlikle devam etmekte. Bi yerden sonra kutulardan çıkan uridium %80 oranında azalıyor.

Üşenmedin 10-12 saat toplandınmı? Soğuma olması kolay değil çok fazla zaman oyunda kutu toplaman gerekir

7. basitce demiş ki ben bot kullanıyorum bazılarıda inatla oyun sorunu sen ile ilgili değil diye adamı aklamaya çalışmışlar

8. Oyunu 10 seneye aşkın bir süredir oynayan bir oyuncudan destek programı kullanmasını bekleyemezsin.herkesi kendınızle karıstırmayın.istanbulcopy , zorbey zamanlarında biz vardık. tr2yi biz tr2 yaptık. oyunu bırakma sebebim insanların haksız kazanc saglamasıydı. ilk posttada belirttim bunları. supporta bilet attim ve bana yardımcı oldular sagolsunlar. Herkese iftira atmak kolay kardeslerim dili olan konusur saygı duyuyorum..

9. Söylediklerinin aynısını Önder adminde söyledi. Konuma uygun cevabı sagladıgın ıcın tesekkür ederim..

10. Son günlerde artan döviz nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Nerede o eski günler; Leonov isimli uzay gemisini 5000 Uridium'a aldığımı hatırlıyorum. 3.22USD'ye kadar çıkan Uridium daha da değer kaybedecek ilerleyen günlerde. Tüm LF-3 model lazer silahlarımı satıp Uridium'a girdim. Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.