Az vurma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu oyunda bu kadar sacma bir sey olur mu ya ben 6 lf4 gerisi lf3 8 iris ile 4.5-6 k arası vuruyordum dün bir zeta yaptım irislerimin hepsi 1. seviyeydi 1 tanesini 4. seviye yaptım vurusum 4-5 k aralığına düştü bu ne sacmaliktir ya ben hem uri verdim hem daha az vuruyorum ne yapmalıyım

2. WolfWar

WolfWar User

Dostum droidleri leveli senin vuruş gücünü arttırır tüm droidlerini 6 level (max. level) yaparsan vuruşun artar :)

3. Merhaba ,

Hesap incelemesi v.b. işlemleri forum üzerinden yapamadığımız için net bir şey söylemek zor. Fakat oyunda zaten minimum ve maksimum vuruş aralığı vardır. Genel olarak ise ortalama vuruş değeri vardır.

Eğer isterseniz bütün konfigürasyonlardaki mazlemeleri çıkartıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyin. Daha sonra tekrar girip Hangar > Ekipman bölümünden malzemeleri yerleştirip kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  4. Aknilox

Aknilox User

6 lf4 kalanlar lf3 ve toplam 31 lazer yeri ile (goliath olduğunu varsayıyorum) maximum vuruşun zaten 4950 olur. bunun üstüne diroitlerinin verdiği % bonusun yarısını eklersen (16 diroitlerde 15 gemide olduğundan yarısı diyorum) ve argen falan da varsa MAXİMUM vuruşun artar. zeta yaparken lazerlerini güçlendirmek için koyduğun promerium-prometid bitmişse vuruşunda 500-1000 gibi bi düşüş yaşamış olabilirsin.
    Edit: Bunların dışında gemi tasarımın ve diroit uçuş düzenin de vuruşunu etkiler

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Valla helal olsun üşenmeyip yazmışsın ben üşendiğimden kısa kesmiştim :D

Birde arkadaşa kısa bir hatırlatma yapalım lf4 leri droidlere koyarsan ufakta olsa hasar artışı yaşarsın :)

6. kardeşim bak sana elde ettiğm verileri anlatayım
    6 lf4 geri kalan lf3 leonov 5level diroit vuruş aralığı 4-5 k
    6 lf4 geri kalan lf3 leonov 6level diroit vuruş aralığı 3.2-4 k
    edit:bunları bugün bizzat boss sibelon üzerinde test ettim arkadaşlar ne yapmam lazım bu ne ya

7. 4-5 k vurduğun zaman başka bir etki vardır
    ne biliyim argen vardır npc ya da oyuncuya göre vuruş değişir, uçuş düzenine göre değişir, lazer beslemene göre değişir, tasarımına göre değişir, güçlendiricine göre değişir.

8. kardeşim herşeyim aynı olarak test ettim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.