azalan getiri görevi hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BSYO tarafından 11 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BSYO

BSYO User

merhaba 100 lük görevleri yaparken gemi azalan getiriye girdi ödüller azaldı sanırım düzelmesi için görev varmış tüm görev istasyonlarına baktım görevi bulamadım nasıl alınıyor

2. azaltma durumunda görevden aldığın tp şp etkilenmez ama yinede görevi yapmak istiyorsan üstte bulunan sekmelerde görev simgesinin yanında yıldızlı olan butona tıkla ve hangarına gitmen gerekiyor (x1 ve x8) haritalarında görevi kabul et diyorsun yaptığında bir nebze azaltmanı azaltıyor ama görevi ne kadar yaparsan yap kesinlikle normal düzeye acil görevler ile geri dönemezsin haritanı değişip başka yaratıklara yönelmen gerekecektir veya 2-3 saat oyundan çıkış alıp bekleyebilirsin :)

BSYO bunu beğendi.
  3. BSYO

BSYO User

cevap için teşekür ederim yani 2 saat ya var ya yok aktiftim neye göre çıkıyor anlamadım dediğiniz gibi en iyisi çıkış atıp beklemek konu kilitlenebilir

Amiral34 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş