Azalan Getiri hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Güneşşşş tarafından 17 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Acaba sogumaya yakalanmamak için kaç saate bir harita değişmeliyim?

Mesela 1.5 saat 2-7 kasılsam 1.5 saat 2-6 da kasılsam sonra 2-7 ye geri dönsem yine soğumaya yakalanır mıyım?

Sogumaya yakalanmamak için bir kaç dk oyundna çıkıp geri girip devam etsem yakalanır mıyım?

3 sorum var acaba bilgisi olan cevaplayabilir mi?

2. oben

oben User

bu konu hakkında bilgi yok neydüü belirsiz..benim kanaatim kestiğin yaratıkla alakalı değil oynadığın süreyle alakalı bir durum örnek gemiyi aç portalda bekleme görevi yap görev bitsin yaratık kes gemi ısınmış oluyor böylede bir durum var.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Ben oyuna her girişimde en fazla 1.5-2 saat aktif kalıyorum ardından oyuna yine 1-2 saat kadar ara verip tekrar giriyorum ve 1.5-2 saati aşmadan geri ara veriyorum.

Şu ana kadar uyguladığım yöntem bu oldu ve bir kere bile azalan getiriye yakalanmadım :)

4. Bu konu hakkında ayrıntılı resmi açıklama yapılmış değil.

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Konu hakkında bir bilgi mevcut değil, Konunuz konuşması köşesine taşınmıştır.

İyi forumlar.