Azalan getiri kalktı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sevval09 tarafından 15 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevval09

sevval09 User

Selamlar herkese

Ben pazarları 5 tane kapı açıyorum genelde pet için 4 pro lazer eksiğim vardı onun için bu hafta zeta açtım. Her hafta 5 kapı yaptıktan sonra yaratık kestiğimde kazandığım uridium azalmış oluyordu son iki haftadır dikkat ediyorum azalmadı. Siz de benzer durumlar tecrübe ettiniz mi yoksa sadece bende mi böyle geçen haftada abg ve hades dönmüştüm yine azalan getiri işlememişti.

2. Belki de sadece kapılarda kalkmıştır.

3. kapılarda olmaz
    blde olmaz bazı yerlerde işlemiyor

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Kesin olmamakla birlikte, deneyimlerimizden Azalan getiri sistemi Galaxy Gates (Kapıları) etkilememektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2019
    sevval09 ve GRANDMENTOR_OF_SPACE bunu beğendi.
  5. sevval09

sevval09 User

Yanlış anladınız. Kapılarda blacklight haritalarında ya da cubikonda işlemedğini bende biliyorum. Benim kastettiğim kapıları yaptıktan ve bitirdikten sonra normal haritalarda yaratık kestiğimde azalıyordu 2 hafta öncesine kadar artık azalmıyor aynı şeyleri yapmama rağmen o yüzden sistemde bir değişiklik oldu mu ya da sizde bir değişiklik fark ettiniz mi onu soruyorum.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki merkez ekip bu konu hakkında bizlerle bir bilgi paylaşmadı. Bu nedenle herhangi bir değişiklik yapılıp, yapılmadığını bilemiyoruz.

İyi forumlar.

7. Bazen 1-7de kasılırken 1 saatte ödül düşüyordu. Bugün 3-4 saat 1-7de kalmama rağmen azalma yaşanmadı.

Ayrıca en çok 1-6da takılırım. 3-4 saat takıldığım halde hiçbir zaman azalan getiriye yakalanmadım.

sevval09 ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  8. sevval09

sevval09 User

Evet hiç azalma olmuyor artık ya bu sistem kalktı yada cidden sadece botları etkileyecek şekilde düzenlendi.

9. MrWho

MrWho User

Kapılardan neden bahsediyorsunuz o zaman normal haritaları anlatıyorsanız, yoksa bende mi yanlış anladım?

10. Sevgili soru sahibi gayet açık biçimde sade olarak yazmış ama niyeyse diğer arkadaşlar farklı anlamak istemişler.
    Soru sahibinin dediği üst üste kapı yapınca aktif 5 saat geçirdi diyelim , haliyle normal oyuna döndüğünde azalan getiri kotasına yakalandığını söylemiş. Son deneyiminde ise bir kota ile karşılaşmamış. Haliyle resmi yayın organından bilgi almak için sorusunu sormuş.
    Maalesef forum görevlileri dahi kesin bilgi paylaşamıyorlar. Aslında teyit edilip forumda paylaşabilirler.

sevval09 bunu beğendi.
  11. kerimerim

kerimerim User

Size de ne yapsalar yaranamıyolar mutlaka bişey buluyosunuz. Geçen gün azalatan getiri kalksın görev yapamıyoruz diye ağlayanlar vardı bugün de azalan getiri kalmış botlar cirit atıyor diyolar. Kimseyi memnun edemiyor bu oyun yönetimi.

12. Aliens

Aliens User

Forumda paylaşılamamasının bir sebebi var: Bu sistem bir Anti-Botting sistemidir ve bu gibi hassas bilgiler asla kimseyle paylaşılmaz ki sistemi manipüle edemesinler. Bizlere bu sistemin nasıl çalıştığıyla ilgili bir bilgi verilse ve biz bot kullanıcıları olsak programımızı da paylaşılan bilgilere göre düzenleriz ki bu da sistemin var olma amacına terstir.

Bu sistemi asla doğru bulmuyorum; normal oyuncularda etkileniyor diye. Ama bu sistemin işleyişi hakkında detaylı bilgi verilmesini de doğru bulmuyorum ki bot kullanıcıları bu bilgileri kullanarak yine tam ödülden yararlanamasınlar.

Umarım neden bilginin paylaşılamamasının sebebini yeterince sade ve anlaşılır açıklayabilmişimdir siz değerli oyuncu arkadaşıma.

Minerva bunu beğendi.
  13. Üşenmeden emek verip yazdığın için teşekkür ediyorum :)
    Maalesef sistemin bir anti-bot sistemi olabileceğini düşünmüyorum. Zira bot ile mücadele bu şekilde yapılmaz.
    Darkorbit pet ve ekipmanları güncellemeleri ile katlayıcı al , ekipman diz , kutu topla işlemine oyuncuları bizzat kendisi itmiştir.
    Mevcutta npc ile bot kullanan oyuncular var ise ki var , kutu toplayan oyuncular da var.
    Nasıl ki kutu toplama için getirilen sözde anti bot uygulamaları bir çözüm getiremediyse , mevcut uygulamalar da çözüm olamaz.
    Çözüm çok basittir. Oyuncunun hesabını süresiz banlarsın. Bunu yapmıyorlar yada yapamıyorlar her ne ise .
    Zamanında ki 2011 li yıllardan itibaren göz yumdular sonra iyice saçmaladılar aşamalı cezalar getirdiler , Darkorbir o zaman bot ile mücadelesini kaybetti. Maalesef bu oyundan hiçbir zaman yasak programlar temizlenmeyecek.
    vicdanı olan ve bahsettiğim zamandan itibaren oyuncu olan arkadaşlar hak verecektir :) sevgiler.

14. sevval09

sevval09 User

Teşekkürler sonunda biri anladı :D

15. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Konu Raporlarımıza eklendi, net bir bilgi gelmesi durumunda forum üzerinden sizler ile paylaşılacaktır.
    lütfen forumu takipte kalın. Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesni talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

sevval09 bunu beğendi.
  16. sevval09

sevval09 User

Teşekkürler kilitleyebilirsiniz konuyu

17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.