Öneri Azalan Getiri Sistemi reCAPTCHA ile Değiştirilsin

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -_PaYlAnÇo_çOcUk_- tarafından 10 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Değişiklik yapılsın mı?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Bildiğiniz gibi 'Azalan Getiri' adında yeni bir sistem aktif oldu. Oldukça basit bir çalışma şekli var, oyuncunun online süresi ne kadar yüksekse o kadar az ödül kazanacak.

%100 TP Şeref ve gün boyu TP Şeref gibi destekler kullanıyoruz ancak kazandığımız uridium düşüyor, benim önerim ise şu;
    Yaratıkların getirisi düşmesin bunun yerine belirli bir yaratık kestikten sonra ekrana reCAPTCHA gelsin ve bir doğrulama istesin, robot olmadığınız doğrulanıktan sonra yaratık kesmeye devam edebilelim ancak bu koruma düşman ve dost gemilerini keserken önümüze çıkmasın.
    Bu korumayı kutu sisteminede kurunca artık millet rahatlar ne bot kalır nede uri düşer kaldırın soğuma süresini kaldırın azalan getiri sistemini ekleyin bi reCAPTCHA olsun bitsin.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geçmişte sunduğunuzun benzeri oyunda botlara karşı denendi ve ne yazik ki bu önerinizin işe yaramadığı ortaya çıktı. Farklı küçük hileler ile bu sistem alt edilebilir.

İyi forumlar.

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

güzel düşünmüşsünüz ama süre olması lazım kısa sürede yanıtlamayan bot sayılarak cezasını alır tabi şöyle birşey var bunun da en kısa sürede hilesini yaparlar

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Daha önceden botları engellemek için captcha kodlu sistem vardı. Ama illegal programlara bunları otomatik girme özelliğini eklediler. Yani bir işe yaramadı. Azalan Getiri olayında da işe yaramaz maalesef.

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Tam tarihi hatırlamamak ile beraber daha önce bu reCAPTCHA özelliği oyuna entegre edildive oyuncuların büyük çoğunluğu kutu toplarken resim ve harf yazmaktan isyan etti, sonrasında sistem kaldırıldı.
    Dilerseniz konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

İyi forumlar.

6. oben

oben User

sayın paradox geçmişte gördük evet işe yaramadı doğru..peki bu sistem işe yarıyormu sizce geçmişte işe yaramayanı söylüyorsunuzda günümüzde kullanılanın yaramadığını neden söylemiyorsunuz.2saat karantina kapısı kasalım diyoruz imminuzer yapalım diyoruz uri vermiyo bu oyunu günde 2 saatmi oynayacaz yani..sanki bu sistem çok sağlıklı imiş gibi en eskisi bundan iyiydi .

7. eray

eray User

Ben az önce denk geldiğim olayı anlatayım, rütbeli bir oyuncu 5-3 te palladium topluyordu. Diğer bütün gemilerle üst üste binip bir süre o şekilde devam edince şüphelendim ve sıktım. 7-8 saniye sonra düzen değiştirip o da sıkmaya başladı. Anladığım kadarıyla şu an ekran açık tıklama şeklinde bir program kullanıyorlar. Demem o ki bu adamlar için recaptcha gelse bile 10 saniyede farkedip recaptchayı onaylarlar. Bence şu an do da kimin ne olduğunu biliyor ama oyuncu kalmaz diye bir şey yapmadığını düşünüyorum.
    Vip alıyoruz katlayıcı alıyoruz, üstelik birileri gibi bot da kullanmıyoruz ama engelleyeceğiz diye getirdikleri sistemler de biz düzgün oyuncuları etkiliyor. Günde en fazla yarım saat kutu topluyorum çünkü o kadar çok azalıyor ki gidip görev yapmak npc kesmek daha mantıklı geliyor.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sistemlerin bir şekilde atlanacağın biliyoruz. Bu sistem sadece kısa süreli bir etki yaratacaktır ve eskiden olduğu gibi sistemin etrafından dolaşılabilecek. Sonuç bot sorunu hala devam edecektir.

Azalan Getiri sistemi hakkında şikayetlerinizi rapor ediyoruz. Bu sistemin normal oyuncularıda etkilediğinin farkındayız. Eminim en kısa sürede gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.