Azalan Getiri Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S4YKLO tarafından 10 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. S4YKLO

S4YKLO User

Öncelikle merhabalar ben oyunu 7 sene önce bırakmıştım ve şuan arkadaşlar ile yeni açılan küresel pve serverında oynamaya karar verdik haliyle koruma oldugu için herkes rahat rahat kasıyor bence kardeşim ile birlikte oynuyorum yani günün çogu saati aktif oluyor gemi bu sabah kutu toplamak için 2x paketi aldık haliyle hakkını vermek için sürekli oyunda olmaya çalıştık ve sonradan paketlerden uri gelmeyi kesti ve gg çıkmamaya başladı ben şuan bu oyuna para yatırıp zaman ve emek harcadığım için suçlu olup ceza mı alıyorum yani ben böyle mantıksız bir sistem görmedim işin bir diger komik yanıda bu sistem ile ilgiyi kimsenin bir bilgisi olmaması ne zaman bitiyor ne zaman oluyor gerçekten sözde büyük bir oyunun yapması gereken hareketler.

Son düzenlenen: 10 Ocak 2021
  2. oyun kısaca fazla aktif olamazsın diyor sogutma sistemi var oyun gittikçe battıyor

S4YKLO bunu beğendi.
  3. S4YKLO

S4YKLO User

kesinlikle oyuna başladıgımızdan beri klan olarak surekli para yatırıyoruz ama bu olay bütün oynama hevesimizi ve hırsımızı kaçırdı büyük ihtimalle oyunu bırakacağız boşa emek vermek istemiyoruz

4. Merhaba,

Azalan getiri sisteminin sınır, süre detayları bilinmemektedir. Suistimale açık bir durum olduğu için gizli tutulmaktadır. Hiç uyumadan mı oyun oynuyorsunuz ? Sabah 9 dan Gece 12 ye kadar oynadıktan sonra, sabah 8'a kadar uyusanız azalan getiri sistemine girmeniz zor diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

5. bilalay41

bilalay41 User

hesaplar zaten bir kişilik 2 kişi ortak bir hesabı kasamazsın(kardeşin dahil). tek başına oynarsan bu sisteme gün içerisinde takılmazsın. bu olay 7/24 oynayanların yoluna taş koymak için. soğumayı bitirmek için de 1 gün girmemen yeterli olacaktır.

6. yildizci

yildizci User

bi insan 7/24 aktif olarak oyun oynayamaz. tabi gerçek insansa o yüzden bu sistem bence gayet adil ve mantıklı. merkez yönetimini tebrik ediyorum.