Azalan Getiri ve Npc Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 9 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    4 Gündür oyuna girmiyordum. 4 gün sonra oyuna girdim 1-7 de az kasılaym dedim. kristalinler 3 uridium veriyor. oyuna 4 gün girmememe rağmen nasıl hala 3 uridium veriyor ?

2. ŞahFD

ŞahFD User

Maşşallah :) 4 gün boyunca 3 uriiduma düşmüş demek :rolleyes:

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Hayır 4 gün önce zaten 3 uridium veriyordu. oyundan cıktım. 4 boyunca girmedim. ve hala 3 uridium veriyor.

4. FANTOMARI

FANTOMARI User

bbizde oynuyoz bu oyunu hiç boyle birşey olmuyor azalmaya baslınca cıkıyorum.5-6 saat sonra düzeliyor. kristalın 3 uri verdini hiçmi fark etmedin ?

5. Merhaba,

Konu başlığı konuya uygun olarak düzenlenmiştir. Oyunda geçirdiğiniz online sürenize göre hesaplanan Azalan Getiri sisteminin işleyiş sistemi hakkın da net bir bilgiye sahip değiliz. Sevgili @BlueSparkk lütfen sorununuz ile ilgili seyir defteri ekran görüntüleri ile support birimine başvurunuz.( Support'a nasıl resim atacağınız ile alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.) Bu konudaki dilek ve şikayetlerinizi bizlere bu konuda iletebilirsiniz, bu duruma haftalık raporda yer vereceğiz. Başka bir sorunuz var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  6. FANTOMARI

FANTOMARI User

verdiniz linkdeki konu mesaja kapalı.

7. Bu konu hakkında detaylı bir rehber hazırlanırsa çok güzel olur.

8. Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler.Gerekli düzenleme yapılmıştır.

İyi forumlar

9. Ben 16 uridium veren npc 13 uridium vermeye başladığında bile fark ediyorum durumu ama bu arkadaşlar artık oyuna ne kadar dikkat kesilmişlerse uridium 16'dan 3'e düşene kadar fark etmiyorlar bile. Baya ilginç.

10. InYourFace

InYourFace User

3 uridiuma düşmesi normal mi hafta sonları ben baya aktif oynuyorum hem x2 kapı hemde boş zamanım fazla olduğundan 1-7 QZ kapısı için kasılıyorum ama 13 urinin altına hiç düştüğüm olmadı 4-5 saat oynadığım halde bide bu 1 haftadır felan bende düşme daha geç oluyor öncesinde daha çabuk düşme oluyordu şimdi daha geç zaman içinde düşme başlıyor iyileştirme felan mı yapıldı şuan açıkçası memnunum bir insanın oynabileceği kadardır hadi çok fazla bağımlısını belki tatmin etmez ama ben memnun kaldım önceye göre iyi yada ben mi eskisi kadar kasılamıyorum.İyileştirme yapıldıysa böyle kalması taraftarıyım bundan fazlası zaten başka yollara girer iyi bir çözüm bulunana kadar botçulara tek engel bu yapacak birşey yok