Azalan getiri ve soğuma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 54nos54 tarafından 27 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 54nos54

54nos54 User

Arkadaşlar merhaba,aklima bisey takıldı bi netlik yok forumda.takilan şey su: simdi oyunda soguma sistemi yok degiyor ama azalan getiri adi altinda bi avantaj kutularinin iceriginde değisiklikmi oluyor aca 2013 zamani oynamistim oyunu gayet iyidi avantaj kutusu toplamak pvp maplerde simdi 2020 yili sistem nedir aydinlatirsaniz sevinirim(ona gore 2x katlayici alicam simdiden teşekürler)

2. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

Boşuna alma parana yazık olur bende 1 hafta aldım hiçbişey aramadı soğumaya girdi 1 gün değil en fazla 2 saatte soğumaya girdi 1 hafta boyunca 50 k ancak uri kasabildik o kadar bende kutu argesi yaptım o da işe aramadı...

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

NPC'lerde soğuma sistemi yani azalan getiri mevcuttur bu durum avantaj kutularında geçerli değildir. Oyunda bulunmmuş olduğunuz mevcut süre ve kasılmış olduğunuz harita göz önüne alınarak NPC'lerden almış ödül belli bir oranda azalmaktadır. Buna çözüm olarak PvP de savaşabilir Galaksi Kapısı yapabilirsiniz. Azalan getiriye yakalanma durumunda soğuma süresinin ne kadar olduğu kesin değildir.

Daha önce de açmış olduğunuz konuda da belirtmiş olduğum üzerine kazanmış olduğunuz Uridium şansınıza bağlıdır etken bir faktör yoktur.
    Konu içerisinde oyun sistemini Proveke etmeyiniz aksi halde cezai işlem uygulanabilinir.

İyi Forumlar.

4. 54nos54

54nos54 User

SaatKrediUridiumGalaxy gate
    1500.0005.20050
    2520.0004.45040
    3500.0005.30033
    4490.0004.60028
    Lazer getirisi:
    Ortalama:x1=~5k/x2=~4k/sab=~1k/x3=~1k
    Açiklama:
    Arkadaslar gunluk olarak 4 saat toplayip
    1 er saat ara ile ölçtüm, bunu 2 gün daha devam ettireceğim.bu arada 2x satin aldim ve degerler bu şekilde şans faktörü yüksek, haritada pek insan yoktu ve (pet ile topladim
    Pet ile toplamanizi tavsiye etmem eger afk birakicaksaniz değişir) kendi yakitini pek çıkaramiyor. 1x ile bu ise şimdilik bulaşmayın derim( kutu argesi yok).
    Bu şekilde verileri aktarmaya devam edicem iyi forumlar

5. Yaratık keserken soğuma olayı net olarak görülüyor çünkü aldığınız uridium net şekilde düşüyor görebiliyorsunuz. Kutu kısmında resmi açıklama yok fakat oyuncu deneyimlerim ve diğer oyuncuların deneyimleri gösteriyor ki kutularda da bir soğuma mevcut. Kutu argesi yapmanızı ve x2 almanızı önermem.

Belirli haritalarda azalan getiriye yakalanmıyorsunuz. Bu maplerden bildiğim 1-6 var. Orada kasılabilirsiniz.