Azalan Getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JustFunLifee[EGM]1 tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Azalan Getiri Devam Etmeli mi?

1. Azalan Getiri kaldırılsın eski günlere dönelim

66,7%
  2. Azalan Getiri kalsın

33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba, hepimizin bildiği üzere bir haritada ortalama 2-3saat hiçbirşey yapmadan dursak bile TP şeref ve uri ödülleri azalmaya başlıyor. Yeni başlayanların kasmakta zorlandığı bir konu günde 2 saat yeteri sizce kasmak için, bot kullananların azaltılması amaçlı bir sistem ama tam bir fiyasko. Botçular yinede gerek x7 haritası olsun gerek 5-3 paladium toplama olsun aktif bir şekil 7/24 bize fark atıyorlar. Biz paladium toplamaya gittiğimizde botçular tren yapmış peş peşe geziyorlar bize hiçbirşey toplatmıyorlar, bu işe bi el atmanız lazım yani en azından azalan getiriyi değiştirin yada bilmiyom kaldırın. Arkadaşlar yeni başlayanlar için azalan getirinin kaldırılmasına destek istiyorum.

2. uninstable

uninstable User

Bir haritada bahsettiğiniz süre kadar vakit geçirdim ve azalan herhangi birşey olmadı, kısaca devam.

3. ben bugun 4 saat etkinliği oynadım herhangi bi azalmayla karsılasmadım ama cok sık oynayan birisi değilim oynadıgımdada ne kadar oynarsam oynayayım azalma görmedim

4. Ben de hiç azalan getiriyle karşılaşmadım çünkü az oynuyorum. :p

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde açılmış olan konularda 'tek seçeneğin seçilmesi, oy verenlerin gösterilmesi' gibi seçeneklerin seçilmesi zorunludur. Ancak anketi oluştururken bunlara dikkat etmemiş olduğunuz için konu denetlenememektedir. Bu nedenle konunuz kilitlenerek arşive kaldırılmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.