azalan getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KURDİSH_POWER tarafından 2 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kolay gelsin moderatörlerim azalan getirinin soğuma süresi ne kadardır haritamı değiştirmek lazım kurtulmak için bu sistemden anlamadım

2. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Bunun hakkında net bi getiri yok. Elle kasma teşviki var sadece :)

3. ateistkeci

ateistkeci User

Ben genellikle harita değiştirerek ve aynı NPC'leri sürekli kesmeyerek azalan getiriden kurtuluyorum,

Azalan getiriye yakalandıysan bir süre Palladium toplayabilir veya oyundan uzak kalarak kurtulabilirsin :)

4. BAGBOY1905

BAGBOY1905 User

Soğuma geldiği zaman 1 kaç saat oyunu kapatın ondan sonra düzelmiş olacaktır

5. -İDALI-

-İDALI- User

Ben de bugün bu konu hakkında kafa yoruyordum. Acaba zamana bağlı bir azalma mı sözkonusu yoksa gelen getireye göre mi? Haftasonu kapı dışında hiçbirşey yapmadım. Bu gün ise 4-5 e gidip beslemeli x4 sıkarak getiri azalmadan hızlı hızlı kasayım dedim. Ama tam 2 saat sonra getiri azalmaya başladı. İşin trajik kısmı ise para vererek saldırı desteği vs çekiyoruz kimi zaman ama parasını ödediğimiz hizmetin karşılığını alamıyoruz ( bu konuda ciddi hukuk mücadelesine girilse sonuç bile alınabilir ama kim uğraşacak. üstelik kabul ettiğimiz GİŞ de mutlaka kendini korumaya almıştıt bigpoint). 2 saat çok hızlı bir azalış gibi geldi bana. Dediğim gibi x4 ile seri kastığım için mi çabuk takıldım acaba( yaklaşık 100 k uri kastım 2 saatte 4-5 de. Diğer oyuncular da tecrübelerini paylaşırsa resmi olmayan bir şablon çıkartabiliriz. Benim bildiğim harita değiştirmek veya farklı npc kesmek sizi kurtarmıyor. Kapı veya palladyum toplarsanız etki geçiyor. Mesela haritada köşede portalda beklesek de etki geçiyor mu bunu denemedim. Sonuçta palladyum toplayınca da oyundan çıkmadığımız halde etki geçtiğine göre portalda bekleyince de etki geçiyor olmalı. Mesela 15 dakika invoke kessek sonra 15 dakika enerji transferinin soğumasını beklesek hiç azalamaya takılmadan kasabilir miyiz? 8-10 saat evde olduğum bir gün denemeyi düşünüyorum bunu.

Luminous bunu beğendi.
  6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Şahsi gözlemlerim zamana göre olduğu yönünde :) Ama tekrar belirtmek isterim ki sistemin ayrıntıları bilinmemektedir.

İyi forumlar dilerim.