Azalan Getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kapı_Yapıyorum... tarafından 11 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlık bence açıklıyor :D

şimdi şöyle arkadaşlar 20. 100lük görevden 3 arkadaşla görevi yaptık sonra 21. 22. görevleri de yaptık sonra 3 saat kadar ve 23. 24. görevleride yaptık

sorum şu 25. göreve devam ediyoruz şuan 4-5 de uber sibo 30 uriye kadar düştü ne olacak bunun sonu görev yapıyorum diye ban yermiyim

2. ban yemezsin x4 rsb ile gorev yaptıgım zamanlarda ben bunu yaşamamıştım gorevlere başlamadan once surekli yaratık kesilerek kasıldıysanız normal
    9 gorevdeyim 100 lukte acaba 9 dan sonra yaptıgınız gorevlerde kullandıgınız taktikleri paylaşırmısınız en hızlı ve puf noktalar nelerdir ?

3. vip ve desteklerim ephonlar felan hep full iken kendi has arkadaşlarımla kruduğum 5 kişilik klanımla girdim ben hep hammadde görevlerini vipin otomatik zenginleştirme özelliği ile destek çekip cubiş çöpünden yaptım zor olanları citadelimi kesip kesip içinden topladım.

görevlerin birkaçı zor bazılarını günde 5 tane kadar bitiyore ama desteksiz bitirme tabi

eğer grubuna güveniyorsan 10 ile 16 dahil arasındaki tüm görevler 1 günde biter bakalım bende yapabiliğim kadar hılzı yapmaya çalışyıorum

Luminous bunu beğendi.
  4. Tp, şp azalmıyorsa sıkıntı yok. :)

Uri'yi ebedi kapıda kasmışsındır zaten. ;)

5. ebedi kapıda şehir dışındaydım pek kasamadım aslında 3,5m kadar birşey o da zar zor sep bitti x2, x3 elit ne kadar varsa bitirdim sarı taş felan da bitti şimdi görevlerde sarı taşla x1 le kesiyoruz

ama şp tp de azalıyo malesef birazdan 26. görevde biter 27. görevde artık kaç uri verir boss lokumlar bakıcaz :D

korkum şu ki kristallin 3 uri veriyor :D
    sibelonit 2

6. O zaman durum fenaymış :D

7. 26. görev de bitti 27. görevde sadece 500k terbiyum biziepey sıkacak yoracak ama durmak yok aslında muhabbet iyi de ban yeme ihtimalimi harhangi bir mod söyleyebilirmi acaba, klan 5 kişi diğerleri arada bir geliyor ama ben daimi online olmaya çalışıyorum

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Açıkçası ban yiyeceğinizi sanmıyorum, sadece azalan getiriye takılmışsınız o kadar.

İyi forumlar.

9. tamamdır modum teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir umarım herkese de yarar

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederim, konuyu talebiniz üzere kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.