azalan getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -߀§îKTâ§- tarafından 12 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar tp kasmaya ve görev yapmaya çalışıyorum ancak daha yeni yaratıkların cok az uri verdiğini farkettim bu galiba gün içinde cok fazla npc kestiğimden oldu bunun limiti nedir ve ne zaman normal uri ve tp vermeye başlayacak ?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Hesabınızın azalan getiriden ne zaman çıkacağı hakkında net bir şey söylemek mümkün değildir. Forum içinde azalan getiri başlığını aratarak diğer oyuncuların tecrübelerinden faydalanarak kendinize tahmini bir süre belirleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. teşekkür ederim modum belirli bi standartı var mı diye merak etmiştim ilk defa karşılaştım konu kilitlenebilir

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirli bir standardı olmayıp süre değişkenlik gösterebilir. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.