Destek azalan getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 28 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. azalan getirinin bir formülü var mı mesela şu kadar online şu kadar uri kasması sonucunda şu kadar uygulanan getiri diye? mesela bir kaç saat oynuyorum azalmaya başlıyor özellikle hafta sonları falan oyun süren daha arttıkça ertesi gün daha hızlı azalan getiri geliyor

2. Suistimale açık olmasın diye bilgi vermiyorlar.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki bu konu hakkında kesin bir bilgi verilmemiştir. Azalan getiriye karşı çözüm yolu olarak; galaksi kapısı yapabilir veya PvP savaşlarında bulunarak bu azalan getiri zamanlarınızı daha verimli hale getire bilirsiniz. Onun dışında yardımcı olamıyoruz.

İyi Forumlar.

4. PolatStrz

PolatStrz User

Modum zetaya neden girilmiyor? Sürekli baseye atıp duruyor. Bakıyorum herkesi atıyor millet sürekli zeta girmeye çalışıyor şu anda olmuyor. Şaka felan mı bu hem de x2 gününde ?

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde galaksi kapılarına sıralama sistemi getirildiğinden dolayı müvcut kapılarda sınırın aşılması durumunda sizi ana hangara yollamaktadır.
    Bu gibi Güncelleme haberlerini Güncelleme Notları kısmından takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. PolatStrz

PolatStrz User

Anladım. Kısıtlamayla beraber diğer oyuncuları bekleme olayı kötü olmuşken, Çifte Ödül Günü'nün ekstra olarak başka günlerde de olması bunu dengelemiş. :)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.