Azalan getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve venom988 tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. venom988

venom988 User

Merhabalar, yaklaşık 2 haftadır azalan getiri sisteminin kurbanıyım. 3 gündür oyuna girmiyorum sırf bu durumdan kurtulayım diye ama hala devam ediyor. bu ceza ne zaman sonlanır?

pvp de kutu toplarken uri neredeyse hiç çıkmıyor çıkanda en fazla 40 uri

tallon 26 uri veriyor

tallin 3 uri veriyor

2. qu4rterks

qu4rterks User

oyuna 1 ay falan girme düzelene kadar reis düzelince tekrar 20 saat 20 saat oynarsın

3. Yaratıkta azalan getiriye yakalandıysan kutulara geçersin veya tam tersi. Sürekli aynı şeyi yaparsan azalan getiriye yakalanman normal.

4. TersLale

TersLale User

Kutuyla yaratıkların azalan getirisi aynı olay. Palaya geç, başka türlü geçmez uzun bir süre beklemeden.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Cezanın bitim süresiyle alakalı kesin bir bilgimiz bulunmamaktadır. Bu süre zarfında kapı yaparak ya da palladium toplayarak azalan getiri sisteminden hesabınızı çıkartabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ben yüzlük görevlerde aynı anda 5,6 görev yaparak ilerliyorum yani ilerliyordum tallonlar 12 uriye düşmüştü 3 arkadaş yapıyorduk ama sadece 2 günde geçti sende başka bir iş var anlaşılan

7. venom988

venom988 User

Anlıyorum arkadaşlar yazan herkese çok teşekkürler <33

konu kapanabilir.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.