Bug / Oyun hatasi Azalan Getiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cihan-ı_Hüdavendigar tarafından 21 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyuna uzun bir süre ara vermişti ve geri dönmek istedim. Oyunda kasılırken npc'lerden gelen ve kutulardan çıkan miktarların ciddi anlamda düştüğünü farkettim. Sebebini araştırdığımda böyle bir şey olduğunu forumda 'ara yorumlarda' okudum. 1 gündür oyuna girmiyorum halen düzelmemeiş, oyunu tekrar bırakma aşamasındayım. Kutu katlayıcı çektim kutu toplayamıyorum :( Premium çeksek de oynayamayacağız anlaşılan.

Bu sorun için gerekli çözüm yolu beklemek dışında var mıdır?

Teşekkürler

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili durum hakkında oyunda anti bot sistemi bulunmaktadır, bu sisteme takıldığınız için miktarları az almaktasınız. Geceleri uyumanızı tavsiye edeceğim, çünkü fazla oyun oynamak hem göz sağlığı hem de geminizin bu sistemden çıkması için yeterli olacaktır.

İyi Forumlar.

3. Sınırı nedir acaba en azından onları öğrenebilir miyim? Gece vardiyasında çalıştığım için geceleri de oynuyorum :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Azalan getiri sisteminin sınır, süre detayları bilinmemektedir. Suistimale açık bir durum olduğu için gizli tutulmaktadır.

İyi forumlar.