Öneri Azalan Ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *T*U*R*K** tarafından 7 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Merhaba,

Oyundaki belli bir zamandan sonra yaratıklardan elde edilen ödülün azalması aslında güzel bir uygulama ancak özellikle mevcut süreçte (korona) oyunu fazla oynadığımızda da bu sorunla karşılaşıyoruz bu durum en azından korona süreci için gevşetilebilir belki. 2. bir öneri olarak da bu genel değil de harita bazlı olsa bu da daha mantıklı olabilir çünkü botlar genelde tek haritada kasılıyor ama oyuncular böyle değil. Yani 12 saat oyun oynayıp 20-30 dakikada bir harita değiştiren birinin bot olma ihtimali zaten pek yok dolayısı ile bu kişinin ödüllerinde azalma olması çok mantıksız değil mi?

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  2. arkadaş çok güzel ifade etmişsin ve gerçekten güzel önerin ama dark ne der bilmiyorum

*T*U*R*K** bunu beğendi.
  3. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Teşekkür ederim, umarım dikkate alırlar.

4. Harita bazında soğutma uygulama güzel fikir.

*T*U*R*K** bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Çok mantıklı buluyorum. Evet, illegal program kullanıcıları da düştüğü zaman harita değiştirebilir. Ama ne yazık ki bu sorun büyük bir kitleyi ilgilendiriyor ve onlar sebebiyle her zaman mağdur edilmek kötü. Fikrinizin olabilir olduğunu düşünüyorum.

6. yaramaz35

yaramaz35 User

Çok safsın kardeşim tam dediğin gibi 20-30 dakikada bir harita değiştirebilen botlar var ayarlıyorlar, şuanki sistem iyi

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Botlara yönelik bir önlem olup, oyuncuları çok fazla etkilememektedir. Hem oyun size bir süre ara vermenizi söylüyor :).

İyi Forumlar.

8. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Harita değiştirince o diğer harita düzelmeyecek, en fazla 2 hadi 3 harita değiştirebilsinler onlar yine bu soruna yakalanacaklar ama normal oyunuların oyun zevki daha zor baltalanacak. Bot kullanılabilecek haritalar kısıtlı 3-2 dışında palladium toplamada kullanıyorlar sadece, diğer haritalarda bot kullanmak çok mümkün değil bana kalırsa, botla kristallona ya da korsan haritalarına gitmenin hiçbir anlamı yok.

Diğer arkadaşa dediğim gibi bot için değiştirilebilecek harita sayısı normal kullanıcıdan çok daha az zannımca.

Açıkçası 2 gündür beni çok etkiliyor ki uzun süre oynadığım da söylenemez. Sistemin iyileştirmeye ihtiyacı olduğu çok açık. Kaldı ki bir süre dediğiniz, dün 3-4 saat oynadıktan sonra çıktım ben bu sabah girip 1-2 saat oynadıktan sonra yine dünkü hale geldi. Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz, 3-4 saat özellikle şu dönemde aşırı bir oyun süresi değil.

9. ya ben galaksi kapıları haricinde normal mapte sadece günlük görevleri yaparken kesmek zorunda oldugum npcleri keserken soğumaya giriyor, iyide ben mapte npc kesmiyorumki avantaj kutusu toplamıyorum ki sadece paladıum topluyorum yaklasık 1-2 saatte günlük görevleri oyundaki lagdan dolayı zor yaptık aksam ve soğumaya girdi çok sacma geldi

10. Çok saat geçince soğumaya giriyor. Önce görevleri yapın sonra pala toplayın.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  11. hı anladım teşekkürler

12. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Tam olarak bundan bahsediyorum aslında, oyunda uzun süre geçirmesek ve gayet normal oynasak da soğuma oluyor.

13. sanırım saatlerce paladıum topladıktan sonra npc kesmeye kalkınca (günlükler için bile olsa) soğumaya giriyomuş saçma ve değişik. Yapıcak bişey yok sanırım

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Size tavsiyem NPC odaklı olmaktan ziyade daha çok düşman şirketler ile savaşmanızdır.
    Azalan getiri hakkında ki görüşlerinizi raporlarıma ekleyeceğim arkadaşlar.

İyi Forumlar.

15. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Henüz 5 iris 3 flax, 13 LF-3'e sahip bir gemim var. Gelişmeden rakip şirketlerle nasıl savaşacağımı açıklayabilir misiniz? Beni yanlış anlamayın, ben uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm zaten oyunun geldiği nokta beni çok şaşırttı, zar zor gelişiliyor. Sanırım Bigpoint yeni oyuncular istemiyor onun yerine mevcut oyuncuları içeride tutmanın peşinde.