Azami kalkan gucu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadshlar elit gemilerde azami kalkan gucu kac oluyor mesela shimdi bende 140 filan yaziyor.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Alacağınız kalkan desteklerine ve geliştirmelere göre değişmektedir.

İyi Forumlar

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

saol kardesh onu biliyom tam gelistirme ve iyi kalkan olunca kac oluyor?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konfi dizilimine göre değişmektedir.

İyi Forumlar

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

tmm kardesh konuyu kapatmaayin lutfen bazi arkadshlardan yorum almak istiyorum.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır. Arkadaşlar gerekli yorumları yazarlar.

İyi Forumlar

7. kardeş gemindeki jenerator slotlarının sayısı etkiler bunu örneğin goliath ve vegada full elit kalkan koyarsan azami kalkan değişir. ama goliatha 15 tane bo2 koyarsan (bo 2 ler 1 level) ve kalkanla ilgili argen 5 ise 187500 kalkan olur. üstüne seprom basarsan bu dahada artar. 281k gibi bir rakam olur sanırsam. Dediğim gibi bo2nin seviyesine göre güçlendirmen olup olmadıgına droid uçuşlarına göre değişir

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben % 5 hasar destekli goliyim 1.konfi 15 bo2(geliştirmesiz)+seprom+%50 güçlendirici+%25 argeden=393.750 kalkan

9. Ben spectrum tasarımlı goliath, 18 bo2 7 tanesi 2 seviye 2 hercul seprom+%25 güçlendirici+%25 argeden+ kalp uçuş düzeni=600 k (gemi full hız) hafif konfi.

10. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

cok saolun isime yaradi...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.