Azami Merci Sayısı Ne Demek?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SonofNeptune94 tarafından 16 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ebedi kapıya girmeye çalışırken azami merci sayısına ulaşıldı diyip beni x-1 haritama geri gönderiyor. Bu da neyin nesi?

Nisan'da ''geçici'' olarak getirilen ve beceriksiz teknik ekiplerin hala lag sorununu çözememesi sebebiyle devam eden, beni 3-BL'den 3-1'e geri atacak kadar saçma sapan bir lag giderme sistemiymiş. Kapı yapmak istediğimde yapmama engel oluyormuş.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2021
  2. Merhaba,

Oyunda ki donma ve kasma sorunlarına çözüm olması için getirilmiş bir sistem aslında. Eğer herhangi bir galaxy gates kapısında sistemde belirlenen sayıdan fazla oyuncu var ise, daha fazla oyuncuyu sistem içeriye almıyor ve beklemeniz gerekiyor.

Lütfen Takıma karşı olan üslubunuza dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

3. oben

oben User

aman aman takıma karşı nebiçim konuşuyon knk dikkat et tutuklanırsın sonra dünyanın en becerikli takımı bu oyunda tövbe de günahlarını alma bak oyuna girmede sorun yaşanmıyor daha ne becerecekler.

4. Merhaba,

Birçok farklı konunun altında devamlı oyuna yönelik kötü anlamda mesajlarınız mevcut. Uyarı geçmişiniz bir hayli kabarık fakat aynı hareketlere hala devam ediyorsunuz. Yıkıcı yerine yapıcı olmayı denemenizi tavsiye ederim. Oyunu oynayıp oynamamak tamamen sizin özgür iradenizdir fakat diğer oyunculara karşı sürekli oyun hakkında bu tür mesajlar yayınlamanız yasaktır. Bu tür mesajların devamlı halinde cezanız katlanarak artacaktır.

İyi Forumlar.

5. _01_

_01_ User

"kapıya giren oyuncu sayısı sınırı" hayatımda bundan daha saçma çok az şey duymuşumdur. o zaman kaldırın haftasonu şeref tp kapı basma indirimleri ekstralarını millet haftaiçi de kapı dönsün haftasonuna yığılma olmasın. kendi yaptığınız saçmalığın cezasını biz neden çekiyoruz haftasonu adamın bir gün rahatça oyun oynayacak vakti var onda da milletten sıra bekliyor umumi tuvalet gibi. haftaiçi oyuna girecek vakti olanlar dahil kimse kapılarını yapmıyor girme imkanı olan olmayan herkes haftasonuna yığılıyor sizin ekstra muhabbetinizden ötürü sonra da yoğunluk oluyor diye kısıtlama geliyor. eski sisteme geri dönün o zaman

6. Merhaba,

Kızgınlığınızı anlıyorum fakat bu sistemi biz getirmiyoruz biliyorsunuz :). Bende oyuncu olarak sıra bekliyorum ama merkez ekip böyle bir uygulama yapıyor ve bunu değiştirme gibi bir lüksümüz bulunmuyor. Umarım ileri ki zamanlarda bu uygulama değişir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2021
  7. oben

oben User

nediyon knk anlamadım iyi olanı överler kötü olana kötü derler sen nediyon şimdi yağcılıkmı yapalım bak arkadaş ne güzel örneklemiş umumi tuvalet sırası bekler gibi kapıda sıramı olur ne diyelim şimdi yağcılıkmı yapalım bana göre değil kanka ben almayayım sen istiyorsdan al.