Azami sayıdaki merci sayısına ulaşıldı!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve LED1414 tarafından 14 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. LED1414

LED1414 User

2 gündür gerek plutus gerek galaxy gates olsun kapılara atladığımda
    -Azami sayıdaki merci sayısına ulaşıldı! Lütfen daha sonra tekrar dene.- uyarısı alıyorum ve x-1 haritasına ışınlanıyorum. Bunun sebebi nedir_?

2. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Galaksi Kapılarındaki donmalardan dolayı önceden alınmış bir önlemdir. (Bugün farklı bir durum söz konusuydu.)

İlgili duyuru:

Merhaba Cesur Pilotlar,

Galaksi kapılarındaki oyuncu sayısının artışı nedeniyle çok ağır bir "lag" sorunu ile karşı karşıyayız. Geçici olarak bu sorunu düzeltmek için bugün saat 14.00 civarında yapılacak güncelleme ile Galaksi Kapıları için birtakım değişiklikler getirilecektir. Bu değişiklikler;

• Sunucularda Galaksi Kapıları içerisinde olan oyuncu sayısına sınırlama getirilecektir.
    • Galaksi Kapılarına giriş yapamayan oyuncuların başka bir oyuncunun kapıyı tamamlamasını beklemesi gerekecektir.
    Bu süreçte de "Teknik Ekip" durumu iyileştirmeye ve optimize etme çalışmalarına devam edecek ve bu sınırı gelecekte artırmaya çalışacaklardır.

Önemli: Galaksi Kapılarına giriş yapamayan oyuncular (kapılardaki limitin dolması nedeniyle) atlama animasyonunu görecek ancak Galaksi Kapılarına giriş yapmak yerine ana haritalarına gönderilecek, giriş için daha sonrasında tekrar denemeleri gerekecektir.

İyi oyunlar dileriz. :)

3. faruk035

faruk035 User

bu birazcık saçmalık:(

kapı kalabalıksa kapıya almadan kapıda bekletmesi gerekir.yaratık keserken bağlantı gidiyor girmekte zorlanıyoruz birzaman sonra girebilldim hangardayım :(

kapı doluysa ki ben girdiğim kapıda herzaman tek oluyorum doluysa benden sonrakini almamalı sistem kapıya beni atıp ötekini almamalı.
    gg kapılarında azami sayı diyorda lag olmasın diye eternal blaclight kapısında oyunu dondurup neden gemiyi patlattırıp kapıyı mahvettiriyor sistem onu anlamadım.orada tek hak var birde.esas düzeltilmesi geren bu olmalı.gemi ful canla savaşırken birde bakmışın donmuç oyun uzağa işaretliyorsun gemi gitti görünüyor ama arkandan roketler patır patır geliyor petin açıksa pet olay yerinde bekliyor:(

yazık emklere yazık
    bu arada akşam 7:35 olmuş hala kapı dolu yürü git hangara diyor sistem

4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Merhaba,

Kapılarda ve bazı haritalarda sorunlar mevcut.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. :oops:
    Durum bildirildi.

İyi forumlar. :)