azıııııııı dizilimi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkkingmaster39 tarafından 8 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese merhaba, azıııııı dizilimi hakkında bir sorum olacak.
    Diroitlerimi azııııı şeklinde dizmek istiyorum ve bu yüzden yaklaşık 30-40 defa irislerimi satıp tekrar aldım fakat son kalan irisi satıp tekrar aldıktan sonra A ve Z arasına gelip durdu. Daha önceki irislerde de aynı sorunu defalarca yaşadım sattığım iris sürekli aynı yere A-Z arasına tekrar geliyordu neyse ki 3 defa istediğim yere geldi ve şuan dizilimim AIZIIIIIII şeklinde oldu fakat A-Z arasındaki son iris için hala uğraşmaya devam ediyorum. Bu irisler neden sürekli aynı yere geliyor? Rasgele gelmesi gerekmiyor mu ya da ben de olduğu gibi belli bir sayıdan sonra mı farklı yere geliyor ? Konu hakkında net bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

2. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Droitlerin belli bir konumu olduğu sebebiyle AZII veya AIZII örnek veriyorum. sabit kalıcıdır. Droitlerin kalan konumuna bağlıdır. Değişme gibi durumu hakkında maalesef bizlerin Forumdan yapabileceği bir şey değildir.

İyi Forumlar...

3. Cevabınız için teşekkür ederim fakat 3 irisimin yeri yaklaşık bir 30 defa satmam sonucu değişti yani söylediğiniz gibi diroitlerin yeri kalıcı değil değiştiğini bizzat kendim deneyimledim fakat benim sorunum dizilimin çok geç değişmesi yani yaklaşık 30 defa sattıktan sonra değişti bu da baya bir uğraştırıcı oldu benim için. Bu değişimle ilgili net bir bilgi almam mümkün mü? Sıralama nasıl değişir neye göre değişir? Aradaki irisi patlatmam mı gerek ya da yine bir 30 defa satıp tekrar mı almalıyım hangi yolu denemeliyim ?

4. FastPick

FastPick User

Arkadaş millet 80 milyon kredi kasıp zar zor iris tamamlamaya çalışıyor bu adamlar fantazi peşinde ya
    Açık artırmayı böyle bir nedenle meşgul ediyorsan sana ve senin gibilere söylenecek laf yok kardeş.
    Biraz başkalarını düşünün o irisi seninle aynı saatte almaya çalışan ve hakikaten ihtiyacı olan onca insan var
    Sen böyle bir nedenle fiyat kapıyorsun belki de yükseltiyorsun
    Pes diyorum başka da birşey demiyorum
    Dilerim o gereksiz azıııı fantazini asla gerçeleştiremezsin

5. azıııııı yaramaz zaııııı yapmaya bak.

BlackFhatma ve Darkkingmaster39 bunu beğendi.
  6. İrislerin geliştirmesi olsaydı yapmazdı :)

7. Soyuz*

Soyuz* User

Allah dert vermesin kardeşim

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Benim irislerim aizii şeklinde gidiyordu. İki iris satıp ve 10 15 iristen sonra iiaiiziiii yaptım :D

Darkkingmaster39 ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. Size yazdıkan sonra son kalan irisi patlattım ve tekrar iris aldığımda istediğim sıraya geldi ve şuan dizilimim ZAIIIIIIII oldu. sorun çözüldü. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.