AZIIIIIIII Veya IIIIIIIIZA İrisleri dizme.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Mugiwara tarafından 24 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mugiwara

Mugiwara User

Merhabalar şimdi benim apis ve zeus AZ sırasıyla geldi. Dün irisleri satıp AZ... diye dizmeye çalıştım. Başa ya da ortaya atınca irisi satıp tekrar yenisini alıyordum.3 Iris sonra geldi(AZIII) 1-2 al sat yaparak fakat 4. İrıs 7 keredir ortasına(AIZIII) geliyor. Taktik doğru mu? Yöntemim yanlış mı?

2. IIIIZAIIII yapılıyorsa bende yapmak istiyorum nasıl yapıldığını bilen var mı

3. eragon.61

eragon.61 User

deneyip görmen gerek ya ihaleden alacan ya üretecen yada uri ile alacaksın

bu arada bu konu hakkında milletin fikrini bende merak ediyorum

ha bu arada Mugiwara haydut unity gelmeden dizme irisleri bazen oyun değişikliğinde irislerin yeri değişiyor bilgine benin tr1/tr5 birleşmesinde irislerimin yeri değişti

Son düzenlenen: 25 Kasım 2024
    Mugiwara bunu beğendi.
  4. _evissaM_

_evissaM_ User

Gorsel olarak ayarlamaya calisiyorsan satis/alis ile duzenleyebilirsin sadece ama bunun fonksiyonel olarak bir artisi, avantaji yok. Drone siralamasinin DP,HP,SH vs. etkisi soylentiden ibaret.

5. 20 sefer patlatıp 21 ciyi dizdiğinde istediğin gibi oluyormuş öyle duydum.

6. zekı murende bızı groecekmı istediğimizi nasıl anlyor :D

7. ben zeki mürenin yalancısıyım valla.

8. Mugiwara

Mugiwara User

tabi sadece görsel olarak. Al sat yaparak başlamıştım fakat 4. ırısı art arda aynı yere atınca sorasım geldi.

Bu bilgi için de ayrıca teşekkürler.

eragon.61 bunu beğendi.