Baertou Kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Baertou tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Baertou

Baertou User

Ben çok eski bir darkorbit oyuncusuyum oyuna bazı zamanlar ara verdim geri döndüm tanımayanlar vardır adım barış karabük/safranbolu memleketim.
    Profesyonel Oyunculuk yapıyorum ne diye sorarsanız bende pek bilmiyorum :) şaka şaka profesyonel oyunculuk oyunları amatörce yani amaçsız hedefsiz gelişmeye değilde eğlencesine oynamaktır ben ise hedef koyarak gelişmek uğruna oynuyorum eğleniyormusun diye sorarsanız benim eğlenme şeklim hedeflerime ulaştıktan sonra gerçekleşir kimilerine göre tuhaf .)

Darkorbit hakkında bahsetmek gerekirse çok beğendiğim bi oyun bilgisayarımda çok iyi seviyelere geldiğim mükemmel oyunlar var onlardan sıkıldım :) Darkorbit oynuyorum şuanda tek oyun olarak zaman geçirmek,eğlenmek,indirme v.b yok arkadaşlarınızla çok rahat bi şekilde oynayabilirsiniz.Neyse benden bu kadar :)

2. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

3. Merhaba,

Aramıza ve foruma hoşgeldiniz.
    Forumda aktif kalmanız dileklerimle.

İyi Forumlar

4. Baertou

Baertou User

Hoşbulduk aktifim forumda artık forumu bilmeyenler bile vardır :) biraz reklamını yapsanız iyi olucak gibi :DD