Destek Bağımsız Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RioLosT tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RioLosT

RioLosT User

Beyler 5 level Petim var 1 sv Oto Yağma Modülü var Peşimde kuyruk gibi dolanıyor. benim petim ne koşullarda bağımsız bir şekilde kutu toplar ? minimum bişey yazarsanız sevinirim kendim 13 levelim peti zor kasıyorum 8 olana kadar pet uzun sürer şuanda neler yapmam lazım en azından dibimde durmasın .

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

o modülün seviyesi çok düşük en az 3 al
    ayrıca radar protokolü lazım

3. RioLosT

RioLosT User

2 seviye alsam iş görmezmi ? pet 8 level olana kadar çok uzun sürerde

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

hayır bence 2de iş görmez en iyi 3 sana 8lwl yapma taktiği söylicem ep veren korsan görevi al ve goliatın ep tasarımını al tam görev bitmeden önce peti çıkar

5. RioLosT

RioLosT User

Ep veren korsan görevi derken ? bide gemim Vega Çok patlatıyorlar diye kaçmak amaçlı aldım vegayı 2,5 k vuruyorum

6. adam 13 level o levellerde korsan görevii yok söyleyim bunuda :)

7. Merhaba ,

Pet için çok acele etmişsiniz bana kalırsa çünkü ekipman v.b. şeyleri biraz toplarmadan önce Leonov ile x-3 + x-4 haritalarında kasıp görev yapabilirsiniz. Eğer arkadaş yada klan grubu varsa bir kaç kişi x-6 haritasında Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. RioLosT

RioLosT User

Goliath dım çok patlatıyorlar diye Vega ya geçtim arta kalan 5 lf3 ü irislere ve flaxlara dağıttım 2-6 , 2-7 de kasılmam daha doğru sanırım petide görevlerle lvl atlatmaya çalışırım artık yorumlarınız için teşekkürler yinede :)

9. Merhaba ,

Eğer bir şekilde galaksi kapısı tamamlayıp yapabilirseniz gelişim için epey yardımı olacaktır. Pet için gelecek olan TP ne kadar yüksek ise o kadar iyidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.