Bağlanamama Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ETİLER-İST tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mevcut Yönetim İstifa etmeli mi ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün birkaç saat önce konu açmıştım, fakat açtıktan bir kaç saat sonra forum modu tarafından kaldırıldı. Gülüncüme gitti,çaresizliklerini ne kadar haklı olduğumu gösterdiler bana. Sözlü olarak bir fikir alışverişi yerine korkudan konumu kaldırdılar.

Yukarıda yazılan cümleleri ilk önce değiştrdiler sonrasın da da konuyu kaldırdılar.
    Üzülerek şunu görüyorum ki ;
    Kendimizi ifade etmemize, sorunlarımızı dile getirmeye engel oluyorlar. İfade özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar.
    Ve bu davranışlarıyla yukarıda yazdıklarım da ne kadar haklı olduğumu göstermiş oldular. Ne yazı ki bu zihniyetle hiçbir yere varılamayacağı gibi biz oyuncuların hiçbir sorununa çözüm getirilemicektir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2018
    KerimBaylar bunu beğendi.
  2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Sunucular birleştirilirken, oyunda donmalar ya da bağlantı sorunları devam ederken oyuncularımızın ne kadar mağdur olduklarının farkındayız. Kabul etseniz de etmeseniz de bizler de sizler gibi bu oyunu oynuyoruz dolayısıyla bizzat biz de sorunlarla mücadele ediyoruz. Tabi ki yaşanan aksaklıklarla ilgili olarak konular açabilir ve mevcut durumdan şikayet edebilirsiniz ve hatta bizimle ilgili olan memnuniyetsizliğinizi de bu konulara ekleyebilirsiniz. Neticede forum bu sebeple var. Böylece biz de bu eleştirileri değerlendirip varsa bir eksiğimiz ya da hatamız düzeltebiliriz. İfade özgürlüğünüz hala devam etmekte fakat bu konuya bir sınır çizelim. Öncelikle kimsenin gururunu, onurunu bu şekilde ortaya atamazsınız. İfade özgürlüğünün, eleştirinin de bir ayarı olması gerekir.
    Açmış olduğunuz konu içerisindeki ekran görüntüsü tarafımdan kaldırılacaktır. Oyundaki hataları iletmek dışında bizim yapabileceğimiz başka işlemler olduğunu düşünüyorsanız bu konu üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. U-Z-M-A-N

U-Z-M-A-N User

Hayırlı akşamlar aslına bakarsanız tabi ki bizim oyuncular olarak kimseye onur ve gurur kırıcı hitaplarda bulunmamız ne suretle olursa olsun uygun ve tasvip edilebilir bir tarafı yok ancak kaldırılan forumda ben onur ve gurur kırıcı bir ifade göremedim . Oyunla ilgili olarak ise, bu yazdıklarımın hiçbir faydasının olmayacağını dahi bile bile, donma probleminin server birleşimi sonrası oluşmuş bir sorun gibi ifade etmek son derece hatalı bir ifade olacaktır çünkü oyunun server birleşiminden öncede düzenli olarak her pazar ve gün içerisinde de zaman zaman yaşanan bir durumdu hatta oyuna girerken oyunun kasmaması adına resmen dua ederek girdiğimiz bir halde idi. Ayrıca server birleşimimde sonra yaşadığım daha fazla donma ve görev kayıpları ile ilgili halen somut bir durum yok ve ne yazık ki donma problemi gibi kayba uğradağım görevimin de artık gelmeyeceğini kanıksamış bulunmakatayım. Bizim oyuncular olarak Türkiye sorumlularından beklentimiz, problemleri sadece dinlemeyip aynı zamanda yapılan şikayetlerdeki geri dönüşlerini somut olarak görmek.

4. Attığım ekran görüntüsünü normalde konu olarak açmıştım. ''Onur, gurur'' gibi kelimeler düzeltilmişti. Lakin diğer oyuncular da düşüncelerini belirtmişti ki kalmadı konuyu kaldırdılar. Bu bize yapılan bir kısıtlama değil mi ?
    en ufak bir eleştiriye bile tahammül gösteremiyorsunuz,gerçekler canınızı sıkıyor gibi ve beni kesinlikle yalnış anlamayın sizin görevinizi yetkilerinizi biliyorum ve muhattabım siz değilsiniz. Demokratik ülkelerde olduğu gibi sorumlu kim ise biz oyuncuları iyi temsil edemediği, sorumluluklarını yerine getiremediği için onu istifaya davet ediyorum. Bu görevi hak eden işini bilen sorumluluklarının farkında olan birisinin başa geçmesi tek temennim. Bizim sabrımız kalmadı eğer bastaki kişide bunun farkında ise SİZİN gibi görevine son verecektir.

5. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

İlgili mesaj düzenlendiği için göremediğiniz cümleler olmuş fakat bazı cümleler katiyen kabul edilemezdi. Oyunda donmalar yoğunluk sebebiyle zaten halihazırda vardı sunucuların birleşmesiyle birlikte bu donmaların arttığı gözlemlendi. Oyunda donmaların kaynağı sunucu birleşmesi değildir sadece bu donmalar için hata onarımı, sunucu birleşimi sona erdikten sonra başladı. Somut bir geri dönüş olmadığını söylemişsiniz ama işin aslı çözüm üretilmiyor değil sadece bu süreç mecburen yavaş işliyor. Sunucularda oluşan yavaşlama, donma ya da yeniden bağlanma sorunu için hem tüm canlı sunucular hem de test sunucusu defalarca inceleniyor ve hatanın kaynağı araştırılıyor. Hiç bir iş ezbere yapılamayacağı için tek tek deneyerek hataların sebebi bulunmaya çalışılıyor. Sonrasında gerekli düzeltmelerin yapılabilmesi için bir script hazırlanıyor ve bu yama oyuna adapte edilmeye çalışılıyor. Sorun devam ederse ya da artarsa bu script yeniden yazılıyor. Bu kadar karmaşık işlemlerin tek seferde yapılmasını beklemek biraz ütopik. Üzgünüz keşke sorunlar yaşanmasa fakat durum bu ve herkes üzerine düşen görevi elinden geldiği kadar yapıyor. Umuyoruz bu hatalar ortadan kalkar.
    Günaydın, tekrar merhaba,

Açmış olduğunuz konuyu yeniden inceledim. Sanıyorum sorumlu istifa ettiği anda herşey yoluna girecekmiş gibi bir algı oluşmuş sizlerde fakat işin aslı hiç öyle değil. Sürekli olarak hatalarla boğuşmak hiçbirimizin işine gelmiyor. Çözüm kolay ama yetkililer zora sokuyor diye düşünüp bu şekilde yaklaşıyorsunuz bizlere. Aşağıdaki linkte açmış olduğunuz konunun aynısı var. Dolayısıyla forumda kimsenin fikrine herhangi bir kısıtlama yok. Dilerseniz o konu üzerinden devam edebilirsiniz. Forum genel düzenini sağlamak adına benzer içerikli konular ya birleştirilir ya da sonradan açılan konu genel görünümden kaldırılır. Tekrar belirtmek isterim ki; hatalar doğru yama bulunup çalıştırılamadığı sürece devam edecektir.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/forum-modlari-ile-yoenetim-istifa.139882/page-2

Keyifli forumlar.

6. GÖLGE

GÖLGE User

ETİLER-IST..bu konular buraları buradakileri aşan konular ..kimsenin bişeye yetkisi yok:) arada bi kod falan dağıtıyolar işte:)haa bide kervan yolda düzelir dedi geçen sayın admin bana:) yanii diyo kiii..ya bu deveyi güdün ya da burdan gidin:)deve çooktan kıhh demiş oturmuş kimse farkında deil:):D işte bu yüzden sevgili kardeşimmm ORALET varmı oralett:)yap gel portda içelim:):) haa birde sayın artemisi de destekliyorum her ne kadar herkes onu suçlasada ben destekliyorum..etrafındakileri hayr ama artemisi evet..

ETİLER-İST bunu beğendi.
  7. Çözüm aslında belli değil mi sayın modum. Hafta sonları gelen x2 kaldırılsa olmayacak gibi gözüküyor. X2 etkinliği kaldırılıp yerine baska bir etkinlik getirilebilir, bu düşünülüp geliştirilebilir. Ve ben kesinlikle sorumlu kişi istifa edince düzelir diye bir algı yaratmıyorum. Yerine gelecek kişi görevini biz oyuncuların menfaati üzerine getirebilir. Şu gerçek ki biz mağduruz ama bize hep aynı hikaye okunuyor ve gerçek anlamda hiçbir sonuç göremiyoruz. Buradan bakınca şu anki yönetimin görevini iyi yapamadığı aşikar.
    İyi forumlar

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Sorun düzelmiş gibi duruyor şuanlık önümüzdeki hafta sonu bunu canlı olarak inceleme yapabileceğiz geri dönüş nasıl olacak bizde bilmiyoruz benim kanaatimce hafta sonları sorun yaşanmayacağı yönündedir.

Keyifli Forumlar.

ETİLER-İST bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.