bağlanamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve balon12 tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeniden bağlantı koptu. Chatte şikayet çok.

2. ben beğendim açıkçası.özellikle geliştirme süresinin kalkması iyi olmuş.fakat geliştirmeler pahalılanmış birazcık.oyuna kolaylık sağlanmış biraz.geliştirmlerle uğraştığım için fazla deneyemedim.en çok merak ettiim acaba her yerde donanım değişikliği mümkün olacakmı bunu deneyemedim.

3. TROL_AMCA

TROL_AMCA User

Ben sunucu değiştirmek istiyorum ama olmuyor test Sw sinde takılı kaldım nasıl sw değiştireceğim ? ? ? ? ? ?

4. Oyuna girmiyor Test serverini 2-3 saat açtıklarında hiçbirşey olmaz Uzun süre açtıklarındada oyuna giremezsin

5. TROL_AMCA

TROL_AMCA User

NASIL SW DEĞİŞTİRECEĞİM ? ? ? ???? ? TAKILI KALDIM TEST SW SİNDE :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Büyük harfle mesaj yazmanyınız. Bu forumda yasaktır.

Ana sayfadan sağ üsteki sunuculara tıklayarak kendi sunucunuza geçş yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. beklemekten zamanımın boşa gitmesinden sinirlendim artık girsin sorunu çözün yaw

8. aynen vallahi kardeşim sabahtan beridir bunu bekliyorum pıff çıktı

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Buraya yazmanız sorunu düzeltmiyor. Ayrıca onlarla anlık iletişim kuramıyorum mecvuren beklemek gerekiyor.

Konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.