Bağlantı Hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Legend#Of#Chingiss tarafından 1 Aralık 2025 10:54 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar 2 saattir hiç bir şey olmadan oynuyordum,bağlantı koptu ve şimdi 15 dakikadır bağlanmıyor hem unity'den hem tarayıcıdan sunucularda mı sorun var bilgisi olan var mı ?

2. BabaYaga01

BabaYaga01 User

şu an aynı sıkıntı bende de var x6 dan x8 e atlarken gitti harita mı patladı dedim ama genel sıkıntı sanırım

3. Sabahtan beri aynı lag'dan oynanmıyor sebebi de çok bariz trenler.! şimdi bu sıkıntımızı da dile getirdik ya hemen konuyu kilitleyip arşive atarlar destek biletini kullanın deyip. server yok server alooo

Son düzenlenen: 1 Aralık 2025 18:03
  4. Kaç saattir sunucuya bağlanamıyoruz bağlantı kuruluyorda kaldı yok mu ilgilenen BT ekibi uyuduklarını sanmam

5. discord'dan herkes yazıyor ama kimsenin umrunda değil,sabah olunca mod gelip bilet açın der kapatır konuyu arşive atar :)
    "7/24 bağlantı hatası"

45 dkdır 18/20 attend görevim var tam 9 tane kestim tek başıma hala daha ilerleme yok görevde. bi de görev katlayıcı aldım allah kahretmesin

ekleme: aradan 24 saat geçmedi tekrar aynı problem başladı saat 18:00'dan sonra bu oyun asla oynanmıyor çünkü yan hesaplarla trendeler ana hesaplarıyla oyuna giriyorlar :D

Son düzenlenen: 2 Aralık 2025 15:53
    titans___ bunu beğendi.