Bağlantı koptu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~нαкαη~~ tarafından 7 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kappa kapısını açtım içine girdim bağlantım koptu. yeniden bağlan dediğim zaman aynı uyarıyı veriyor ne yapmalıyım

2. şuan oyun bozuk senlik bişey yok

3. kralsız

kralsız User

Merhaba adminim bu oyun ne kadara sürecek bi zahmet düzelttin insanlar rezi oluyorlar yeter artık 2 ay boyunca hala düzeltmiyorsun

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sunucularda yaşanan teknik sorunlar nedeni ile oyunda donma, lag ve bağlantı sorunları mevcut.

Kullandığınız internet tarayıcısını kapatıp daha sonra tekrar oyuan giriş yapmayı deneyin.

İyi forumlar.

Merhaba,

Yaşanan sorunları Almanyadaki teknik ekibe iletdik. En kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.

İyi forumlar.

5. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Bekleyin bekleyin ÇOKKKK BEKLERSİNİZ

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen mesaj içeriğini anlamsız harfler ve karakterlerden oluşacak şekilde yazmayınız.

İyi forumlar.

7. *ECHQ***

*ECHQ*** User

YAzdıklarınızın pek farkında değilsiniz sanırım!!!! Arkadaşın yazdığı konu başlığı dahil oyun donması porttan atlamada beklenilen süre gelmeyen harita konfi değişmemesi ws anında alınan darbenin oyuna yansımaması ve aklıma gelmeyen bir kaç problem daha BUGÜNÜN problemi değil ki Almanyaya iletilipte sonuç alınacak!!! Tamam kabul ediyorum teknik ekip yada servis siz değilsiniz bunu anlayışla karşılıyor ve kelimeleri özenle seçmeye gayret gösteriyorum... Sizde lüten 2 yıldan fazladır herhangi bir etkinlik zamanında oluşan bu sorunları makul bir dille iletirseniz ve bu geçen süre zarfının çok uzun olduğunu anlatığınıza bizi ikna ederseniz aynı zamanda kronikleşmiş sorunların neden devam edip ilgilenilmediğini onarılmadığını tr servelerinin üvey evlat muamelesi görmediğini sorunun kaynağının ne olduğunu izah ederseniz bizi mutlu ve bahtiyar edersiniz....
    Bu sorunlar gerek forumda gerekse supportta iletildiğinde
    ''Merhaba,
    Yaşanan sorunları Almanyadaki teknik ekibe iletdik. En kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.''
    Cevabı yerine akla hitap eden ciddiyete yakışacak bir cevapla cevaplandırırsanız ''cevaplardan biri şu olabilir..Arkadaşlar oyunun pazar sendromu başladı. Oyunda her hafta kronikleşmiş sorunlar yine başgösterdi resete kadar da göstermeye devam etmesi muhtemeldir biz gerekeni gerekli yerlere iletiyor lakin bir cevap alamıyoruz ''Türünden!!'' en azından kendi bulunduğunuz pozisyonu gösler önüne serer o şekilde tepki alır ve oyuncuların oyunu o gün oynayıp oynamamak noktasında daha sağlıklı karar vermiş olmalarına yardımcı olursunuz....

Tatlı_Kız bunu beğendi.
  8. uzayl80

uzayl80 User

oyun hafta sonları oynanmaz hale geldi 50 kere suporta yazdım sonuç yok lag tag bot cular yüzünden oluyor oyun sorunları ben şahsen hafta sonları oynamıyorum kafam rahat işim yokda lag donmalar içindemi oyun oynaycam gerek yok tipik bir darkor servar faciası işte pas gecin hafta sonları

9. fener_7575

fener_7575 User

benim gbobal amerika 2 hesabım var girişe basıp hata diyor Bu sunucuda /ProjectApi/noInactive.php dosyasına erişim izniniz yok. diyor sabahtan beri böyle niye düzelmiyor

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesabınız sunucu birleişimi sırasında bug'ta kalmış. Bu durumda size yanlızca support ekibi yardımcı olabilir.

Buradan support ekibin durumu izah edin. Eğer biliyorsanız hesap İD'nizi yazın, aksi durumda yeni bir hesap açarak sıralamadan hesabınızın pilot profilini mesaj içeriğine ekleyin.

İyi forumlar.

11. fener_7575

fener_7575 User

supporta gönderdim hala bi cevap yok çarım açılacak mı bari onu söylesinler

12. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım sizin hesabınız ceza almış bu yüzden erişimi yapamıyorsunuz. Support teknik ekip size cevap vermiştir sanırım siz birde mailinizde jung mail yada gereksizler bölümüne bakın bazen mailler orayada düşebiliyor.

İyi forumlar.

13. fener_7575

fener_7575 User

ne cezası ben neyaptım ki ceza veriyorlar

14. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım ben onu bilemem ne yaptığınızı onu sizin bilmeniz lazım supporta yazmış olduğunuz mail in cevabında yazar açıklaması siz maillerinizi kontrol edin lütfen.

İyi forumlar.

15. fener_7575

fener_7575 User

mail baktım hiçbirşey yok

16. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım supportan gelecek maili bekleyin biraz daha şayet gelmediğini düşünürseniz size yollanan ilk ticket bileti ile tekrar supportla iletişime geçin.

İyi forumlar.

17. fener_7575

fener_7575 User

Hesabınız sunucu birleişimi sırasında bug'ta kalmış paradoks

18. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım hesap bugta kalmışsa server birleşmesi esnasında olauşan hataları teknik ekip düzeltmeye çalışıyor sizin hesap biraz gecikebilir ozaman biraz sabırla beklemeniz gerekmetedir üzgünüm bizim buradan yapacak bir yetkimiz yoktur.

İyi forumlar.

19. fener_7575

fener_7575 User

supporta cevap geldi Üzgünüz ancak sana bu konuda yardımcı olamayacağız, çünkü burda sadece ingilizce support veriyoruz.ben global amerika 2 oynuyorum hangi supporta mesaj göndericem yardım edin

supporta cevap geldi Üzgünüz ancak sana bu konuda yardımcı olamayacağız, çünkü burda sadece ingilizce support veriyoruz.ben global amerika 2 oynuyorum hangi supporta mesaj göndericem yardım edin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ekim 2018
  20. Mükemmel cevap.

İmla kuralı hatalarınızı işaretliyorum düzeltin bunları... Sistem kendisi kırmızı olarak işaretleyerek gösteriyor ama siz onları bile düzeltmiyorsunuz.

Sizin gereksiz, saçma ve imla hataları ile olan yazınız

Sayın arkadaşım hesap bugta kalmışsa server (server değil sunucu yazmak zorundasın) birleşmesi esnasında olauşan (oluşan yazılır) hataları teknik ekip düzeltmeye çalışıyor sizin hesap biraz gecikebilir ozaman ( o ayrı yazılmalı) biraz sabırla beklemeniz gerekmetedir (gerekmektedir yazılmalı) üzgünüm bizim buradan yapacak bir yetkimiz yoktur.

Bunlardan daha fazlalarını yapıyorsunuz nedeni ise gerçekte editörlük ile alakanız olmaması... Ayrıca özensiz, disiplinsiz, denetimsiz, hizmet odaklı olmayan, saygısız bir iş anlayışı, yönetimi olduğu için kaynaklanmakta.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.