bağlantı kopuyor!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eXtreme_x5 tarafından 18 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

2 saattir filan doğru düzgün oyun oynayamıyorum, inanılmaz bir bağlantı kopuşu var. dakikada bir 20 saniye kopuyor. Sorun benim internetimden kaynaklı değil. Oyunda genel bi sorun mu var acaba?

BLUE*EYE bunu beğendi.
  2. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Evet bende de var kafayı yiycem

3. Gece hiç girememiştim oyuna ama şu an girdiğimde her şey yolunda gibiydi.

4. doğrudur bende de mevcut düzenli kopmalar.oyunda sorun var sanırım

5. uzayl80

uzayl80 User

siteyle alakalı bu günlerde kapı bile yapmayın baglantı sorunu olanlar yazık olur ben patladım hic yokken yere 2 sefer kapıda :(

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Hangi server da oynuyorsunuz bilgisini verirseniz sizden başka o server da sorun yaşayan var ise iletelim.

iyi forumlar.

7. Kendi konumda da belirttiğim gibi tr5 de bazen problem yaşamaktayız. Aynı server da problem yaşayan arkadaşımız varsa burada belirtsin ki problem yetkili yerlere iletilebilsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2018
  8. admin global avrupa 1 de arada kasmalar oluyor bilginize

9. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Forumda link paylaşmak yasaktır. Yazınızı düzelttim. Lütfen birdaha link paylaşmayınız.

İyi forumlar.