bağlantı kurulamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [deadly_strokes] tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr 1 sunucusuna kökten bağlanılamıyor.ayrıca diğer sunucularda da sürekli donma var yetkililer biran önce düzeltmeli bunu yapamıyorsanız bari bitirin etkinliği de doğru düzgün oyunu oynayabilelim..

Zenan2 bunu beğendi.
  2. Zenan2

Zenan2 User

Oyuna hiç bağlanamıyoruz..

3. CtDl...

CtDl... User

AYNEN bende TR1 de oynuyorum. bağlantı statüsünde kalıyor

4. Zenan2

Zenan2 User

Çerez - İnternet bağlantınız .... denmesin artık
    Eğlenmek için parayı verdik ama düdük yok ortada..
    Hukuken suç işliyorsunuz bunu yönetime söyleyiniz Moderatörler veya CM ler..

Aranızda var mı avukat olan beyler bayanlar...Toplu TC ile başvurup en azından yatırdığınız premıum hesap paralarımızı alabiliriz diye düşünüyorum..
    Yoksa avukat ben halledebilirim
    Sustukça olmuyor sayın oyun üyeleri...

5. sprand

sprand User

" halledeceğiz " " sorunu ilettik " "mail bekliyoruz " " en kısa sürede olur " bıktık artık

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar bizlerin oyuna müdahale etme gibi bir konu söz konusu değildir bizler sizlerin buradaki sorunlarını ve isteklerinizi iletmekle görevliyiz ve sorunların farkındayız ve teknik ekibimize ilettik üzerinde çalışıyorlar şuan.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.