Destek Bağlantı kuruluyor hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -61of61- tarafından 22 Şubat 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -61of61-

-61of61- User

Oyuna tekrardan başladım uzun zaman sonra. 400 liralık paketi aldım önce. Sonra Leonov paketini aldım. TR5 oynuyorum ama gemi yamatodan başka bir gemiye binince kapılardan atlamıyor oyundan çıkış bile yapmıyor bağlanıyorda kalıyor sonra da kapatıp girmeyi deneyince ne yapabilirimhttps://prnt.sc/zHOaSX-B03Ri

2. NOELBABA

NOELBABA User

tr 1-5 de baglantı sorunu yıllardır var oyun yetkilileri düzeltmek için çaba göstermiyor sunucu kendi kendine düzelirsa oyuna baglanırsın birde tarayıcı uzrinden giriş yapmayı dene belki oradan girer

3. Merhaba Darkorbit yetkilileri biliyorsunuz her pazar günü kapı günü oluyor ve kapı yapıyoruz tr 3 sunucusundayız ve yaklaşık 1-2 saattir sunucuya bağlanma problemi yaşıyoruz çoğumuz sunucuya bağlanamıyoruz ve pazar gününün bitmesine az bir saat kaldı yetkililerden yardım talep ediyoruz bu zaman kaybının telafisini istiyoruz.

4. şahin1

şahin1 User

BAĞLANTI HEP BU ETKİNLİKTE SORUNLU BUNU YILLARDIR BİLİYORSUNUZ VE HİÇ BİR GELİŞME YOK

5. Telafi olarak havai fişeğini alırsın ya fazla dert etme

6. r_a_s_i_m

r_a_s_i_m User

bağlanmak için uğraşıyoruz. ekip pazar günleri tatilde anlaşılan.

7. r_a_s_i_m

r_a_s_i_m User

her zaman tatilde hep tatilde.

8. r_a_s_i_m

r_a_s_i_m User

3 tane vrirler mi. tatilleri bitince

9. 5 tane verirler. tatilleri bitince

10. Botlar kapılara abanınca server kasıyor tabi az biraz paket alın da serveri yükseltsinler ram falan taksınlar :D.

11. Unity yi indirip ordan girmeyi dene olmadı sunucu resetini beklicen yapacak bir şey yok, o da olmazsa supporta bilet at çekici çağırsınlar.