Bağlantı Kuruluyor Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 16 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar. yaklaşık 40 dakkikadir oyuna giremiyorum. bağlantı kuruluyor kısmında takılıp kalıyor. Blgisayarı ve modemi yeniden başlattım hatta telefondan kendi internetim ile girmeye çalıştım, tabletten bile denedim. bağlantı kuruluyorda takılı kalıp oyuna girmiyor.

2. aynı sorunu bende yaşıyorum sebebi nedir acaba

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Burada belirtilen sıralı çözümleri deneyip tekrar giriş yapınız. Sorununuz çözülmediği taktirde konu altında belirtiniz.

İyi oyunlar.

4. ben de giremiyorum yaklaşık 10 dakikadan beri.Sayfayı yeniledikten sonra başladı umarım en kısa sürede düzeltilir.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

sayın modum, telefondan dahi girmeye çalıştım diyorum :) ne bilgisayar ne tablet nede telefonda giremedim.

fakat farklı bir hesap ile giriş yaptığımda oyuna giriyor. kendi hesabım ile girmiyor?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2019
  6. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

adminim bendede aynı sorun var

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde üst üste birden fazla mesaj atmak yasaktır. Bu nedenle mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Diğer hesaplarınızdan oyuna giriş yapabiliyor olmanıza rağmen tek bir hesaptan giremiyorsanız ceza almış olabilirsiniz. Durumla ilgili support ekibi ile iletişime geçerseniz size detaylı bilgi vereceklerdir. Buradan Support Ekibi'ne bilet gönderebilirsiniz.

Takım arkadaşımın belirtmiş olduğu konudaki çözümleri denediniz mi?
    İyi forumlar.

Ataaa bunu beğendi.
  8. ben sorunu şu şekilde çözdüm arkadaşlar belki sizlere de faydası dokunur,en son kullandığınız gemiyi favori gemilerinizden çıkartıp yerine başka bir gemi koyun ve o gemiyle giriş yapın

9. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

her şeyi denedim ama girmiyor

başka gemiyle deniyorum asıl gemime giremiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2019
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hangarınızdan farklı bir gemiyi etkinleştirip, akabinde oyuna giriş yapmayı dener misiniz?

Iyi forumlar.

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2019
  11. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

denedim adminim girmiyor malesef

12. sizden bi ricam var oyunda portaldan atlarken takılı kaldı sayfayı kapatıp açtıgımda baglantı kuruluyor diyor fakat bi türlü giremedim oyuna bi yardımcı olabilirmisiniz?

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunun raporlanması adına bu sorunun nasıl oluştuğu ile alakalı daha fazla detay paylaşabilir misiniz? Örneğin "X haritasında Y haritasına geçiş için portaldan atladım", "A haritasında B NPC'sin keserken bağlantım koptu ve tekrar oyuna bağlanamadım" gibi.

İyi forumlar.

βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  14. daha önce hiç bi sorun yokdu bu ilk oldu 4-3 haritasına portaldan atlarken takılı kaldı sayfayı kapatıp yeniden açtıgımda baglantı kurulamadı

15. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

1-bl den 1-8 atlarken oyun dondu sayfayı yeniledim tekrar giriş yapamadım

16. aynen bende tam atladım portaldan dondu kaldı orda sayfayı kapattım açtım girmedi gemileri degiştiriyorum yine olmuyo napvcaz bilmiyom

17. Tr1 oyuncusu yum oyunda beni biri patlamış beddua etmiş gibi oyuna bağlanamıyorum hangar değişiyorum specturum tasarımında 1 defa tamir ol yazısı geldi temir et dedim öyle kaldı ne yaparsam yapim giremiyorum Yardım

18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunun raporlanması adına bu sorunun nasıl oluştuğu ile alakalı daha fazla detay paylaşabilir misiniz? Örneğin "X haritasında Y haritasına geçiş için portaldan atladım", "A haritasında B NPC'sin keserken bağlantım koptu ve tekrar oyuna bağlanamadım" gibi.

İyi forumlar.

19. hangardan gemi değiştiriyom giriyor

tamamdır normal giriş yapıyor artık

20. öncelikle kolay gelsin adminlerim tr1 deki hesabıma yaklaşık 5 saattir oyuna giremiyorum kaç tane tarayıcı değiştiysem de olmadı modem kapattım açtım olmadı çerezleri sildim olmadı acaba daha ne yapabilirim bu durum beni üzüyor saygılarımla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.