Bağlantı Kuruluyor Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 16 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Farklı bir hangar etkinleştirerek oyuna bağlanmayı deneyebilir misiniz?

Iyi forumlar.

2. deniyorum modum 1 dakika

3. hayır modum denedim olmadı tamir et yazısı geldi ettim yine aynı şekil siyah ekran kaldı hangar değişiyorum olmuyor malesef :(

4. Merhaba arkadaşlar, 2 saatir aynı problemi yaşıyorum, 2 saat uğraşmadım tabi , duzelir diye bekldim düzelmedi.
    Sorunu şu şekilde çözdüm; 5-2 de gemim vardı onu etkinleştirip girdim. Oyun açıldı

5. kanka onu bende yaptım ama yok çıldıracam

6. Hocam açtığım konularda dikkat ederseniz bağlantı ile ilgili konular var, oradaki bazı arkadaslar 5-2 5-3 teki gemilerle sorunu cozmustu.
    Ben o zaman denemiştim ama olmamıştı ilginç bir şekilde şu an oldu yani sorun neyden kaynaklı bilemiyorum ama benim şuan söylediğim şekilde çözüldü

Ben size ne zamanlar böyle olduğunu söylüyeyim admin bey, Portan atlarken oyundan atıyorsa sonra bir daha giremiyorsunuz. Ayrıca oyunu başlatı tıkladıktan sonra oyun yuklenirken farklı bir gemi aktive edilirse yine aynı problemle karşılasılacaktır. Benim başıma bu 2 olayda geldi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorun çözülmesi adına teknik ekibe raporlandı. Lakin ne zaman düzeleceği konusunda kesin bir bilgiye sahip değilim.

Geçmişteki deneyimlerimden sunucu reseti ile birlikte sorunun çözüleceğini kesin olmamakla birlikte tahmin ettiğimi söyleyebilirim.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2019
    βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  8. Bu saatlerde bile yardımcı oluyorsunuz minnetarız .. ^^

9. Bende ne yapsam giremedim gemiyi tr3 sunucusuna kaydettim giriyor tr1 e dönüyorum girmiyor bağlanıyor da kalıyor 3 saatüe aralıksız hangar vb herşeyi dendim sorun hem pc hem mobilde internetim fiber pc 16gb ram 6 gb ekran kartı işlemci 4200megahalz ve nicesi sorun kesinlikle bende değil olay 3-3 den 3-2 geçerken patlamam la bağlantı koptu diyer hangar ları denedim hepsi patlamış gözüküyor yeni gemi bile aldım YARDIM

Bence sorun TR1 sunucu sunda genel Kişiye özel değil

Bende düzelmedi

Sunucu resetleri perşembeye açılıyor mağduriyetimiz 3 gün den fazla sürecek 3 gün çok fazla 3 günde 100 tane den fazla cubi dönerim bu da 100k uri yapar açığımız kapanmalı cumaya kadar zeus günü de var

Evet Allah var paradox darkorbit oyununun en iyi admini diyerleri şu an mışıl mışıl uyuyor helal sana reis

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda üst üste birden fazla mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. Takım arkadaşım .Paradoks.'un da belirtmiş olduğu gibi:
    Sunucu reseti ile birlikte sorun çözüme kavuştuğundan konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Ataaa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.