"Bağlantı Kuruluyor..." Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••sαмsμηℓμ••55™ tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi geceler, hesabıma yaklaşık 1-2 senedir girmiyordum dün akşam arkadaşlarla girip oynayalım dedik fakat başla butonuna bastığımda bağlantı kuruluyor kısmında kalıyordu. Biraz araştırdım eski açılmış konulardaki önerilere baktım, bir kaçını yaptım (flash player güncellemek, modem resetlemek, çerezler ve önbelleği temizlemek, bilgisayarı resetlemek, antivirüsü kapatmak gibi..) bunları yapmamla hiçbir şey değişmedi.

DNS ayarları ve proxy ile ilgili yazılmış iki öneri buldum;

...
    6- Bağlantınızın DNS sunucularını elle yapılandırdıysanız güncel DNS adresleri
    olduğundan emin olun.
    7- Bir proxy arkasındaysanız (ISA Server, Checkpoint, Fortigate vb.)
    bilgisayarınızın erişimine gerekli izinlerin verildiğine emin olun.
    Yaşadığınız sorun bu ihtimallerden birisiyle alakalı olması çok yüksek
    ihtimaldir

Fakat bu iki maddeyi nasıl uygulayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada Chrome tarayıcı kulanıyorum.

2. Merhaba ,

İnternet üzerinden DNS ayarlama ve Proxy ayarları gibi aramalar yaparsanız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. mahir_527

mahir_527 User

Antivrisünü kapatıp girmeyi dene

4. her ikisini de denedim fakat olmadı

onu zaten yapmıştım ve yukarda mesaja yazdım :)

5. Merhaba ,

O zaman durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a mesaj yollayınız. İnceleme sonrasında en net cevabı vereceklerdir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.