Bağlantı Kuruluyor Sorunu !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve вαттℓєcяiмє tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Patladıktan beri oyuna giremiyorum tamir ettim gemiyi ama bağlantı kuruluyorda kalıyor çerezim anti virüs flash player vs. hepsi tam 2 farklı bilgisayardan bile denedim giriş yapılmıyor gemiye supporta yazdım önerdikleri yine çerez flash player dns vs. hepsi yapılı oyuna girmiyor ilgilenirseniz sevinirim :):(

2. Kardes aynı sroun bizdede var ve 150 dk dır girmeyi bekliyorum. Belli ki bir sorun var. Heralde en kısa zamanda düzelir . :)

3. Cumaya Gittim geldim daha bağlanmamış :)

4. aynı sorun bendede var demekı oyunda sorun var

5. Altantuya

Altantuya User

4 saattir bende bekliyorum ne oldu anlam veremiyorum başka 2 bilgisayarda giriyor benim pcde girmiyor arkadaş çerez flaş antivrs. dns herbişeyini denedim bişey engelliyor ne engelliyor çözemiyorum kafayı yiyecem modlar anca boşa yazı yazmış oku oku hiç bişe yok oyunun modu bile tam bilgi sahibi değil

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Ben bizzat tüm TR sunucularında denedim bir soruna rastlamadım. Herhangi bir proxy şifreleyici program veya varsayılandan başka bir dns kullanıyorsanız programı kapatın dns i varsayılana döndürün

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.