Bağlantı kuruluyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 27 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar,
    Yaklaşık 25 dakikadır oyuna giriş yapamıyorum. Anasayfaya veya başka yerlere girebiliyorum, fakat Başla yazısına tıkladığımda Bağlantı kuruluyor diyip duruyor.
    Bilgisayarı yeniden başlattım, modemi kapatıp açtım, Telefondan kendi internetim ile giriş yapmaya çalıştım fakat yine aynı sürekli bağlantı kuruluyor yazısında takılı kalıyor.
    Acaba genel bir sorunmu var yoksa sorun bende mi ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Aynı sorun bende de var şu anda 5-1'den 5-2'ye atlarken portalda kaldım ve sayfayı yeniden yükle yaptıktan sonra oyuna giremedim.

3. kayfeci

kayfeci User

Aynen ya bende 2-5 den 4-5 e atladım aynı şey bana da oldu

4. Aynı durumdayım şu an.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Sorun çözüldü ben giriş yapabildim :)

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Evet şu an bende giriş yapabiliyorum, düzeldi sanırım :)

7. Ben de giriş yapabiliyorum.

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsanız buradaki sitede belirtildiği gibi Flash Player için debug programı indirerek hata ayıklaması yaptırabilirsiniz. Bunun sorunu çözdüğünü belirten oyuncularımız var.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.