bağlantı kuruluyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve camaro123 tarafından 20 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. camaro123

camaro123 User

oyuna giriyorum başlaya tıklıyorum bağlantı kuruluyor diyor ama yüklenmiyor bi sıkıntı mı var tr2 de

2. Bilindik yöntemleri bir deneyin ;

Çerezleri Temizleyin ;

Flash Player , Java ve Shockwave ' nin sürümlerini kontrol edin , Güncel değilse güncelleyin ;

Anti - Virüs Programınız var ise kapatarak yeniden giriş yapmayı deneyin ;

Farklı Bir tarayıcıdan girmeyi deneyin ;

Modeminizi Kapatın , Açın ;

Başlattan , CMD Ekranına gelip ;

• ipconfig /flushdns
    komutunu girin ve Enter ' a basın

DNS Ön belleği izleyicisi temizlendi türünden bir yazı çıkacaktır.

CMD Ekranını kapatın ve tekrar giriş yapmayı deneyin

Düzelmez ise tekrar yazın ;

3. Merhaba ,

Yazdığınız duruma göre bilgisayarınızdaki virüs programından dolayı diye tahmin ediyorum. Genelde ESET - ESED antivirüs programı bu tür sıkıntılara neden olabiliyor.

Web erişimi korumasını oyun oynarken kapatabilirsiniz. Yada geçici olarak oyun oynarken programı devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. yok bence ondan değil gırıyor ama bağlanamıyor

5. Modum arkadaş doğru söylüyor kimse bağlanamıyor oyuna şuan

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar bilgisayarınızda çerezleri temizlerseniz rahatça girebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Modum ben tarayıcıyı daha yeni kurdum girdim oynadım tık diye düştü bu kadar çabuk dolar mı bu çerezler?

8. Siz girebiliyor musunuz modum?

9. sorun çerezlerden kaynaklı olsa idi bu kadar çok kişi aynı anda aynı sorunla karşılaşmazdı diye düşünüyorum.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sorun üstlerimize iletilmiştir en kısa zamanda düzeltilecektir, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sizlerden özür dileriz.

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  11. FASTRAC

FASTRAC User

Başla dolmuyor dolmuyor dolmuyor yarım saattir dolmuyor...

12. danqer

danqer User

bende de 1 saattir öyle çerezleri sildim flash player güncel, bilgisayarı 2-3 defa yeniden bile başlattım yok yükleniyor yazısının sonuna gelip duruyor 2 haftadır jpa ya hazırlanıyoruz yine emeklerimiz boşa gitti.

13. bari oyun girelim bu ne rezillik

14. Master0735

Master0735 User

oyun yok gene neyseki forum var yoksa bende tek mi diye kara kara düşünüyordum

15. danqer

danqer User

sorun üstlere iletildi de jpa müsabakası yabana gitti ben dahil 2 haftadır hazırlananlar var o konuda da birşeyler yapılsın lütfen !!!

16. modum oyun HATASI var jackpot ada katılamadık bugünün telafisi mutlaka olmalı okadar emek para harcıyoz boşuna olmamalı ( hediye olarak değil jackpot tekrarı olarak )

Son düzenlenen: 21 Eylül 2014
    danqer bunu beğendi.
  17. 2 defa üst üstede olmazki yani jackpot zamanı gidiyo oyun geçen sefer 500 gg enerji verdiniz bu 2 etti ozaman 1000 adet eneji verin bu seferkinde yada LF4 fln verin.

18. Master0735

Master0735 User

bu nasıl iş oyuna girme zamanımız zaten kısıtlı bide lf4 gününde oyun açılmıyor hemen yapın şunu

19. bazılarına kıyak esmen yine onlaa ikinci tura geçtiniz size 500 eksraenerji gibi ödüller giremeyenlere sabancının kinden 3/1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.