bağlantı problemi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve mthncvk tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mthncvk

mthncvk User

Global Avrupa 7'deyim. Oyundan sürekli düşüyorum. Genel bir sorun mu arkadaşlar?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyunla ilgili yaşadığınız problemleri support ekibimize iletirseniz sizlere daha iyi yardımcı olacaklardır.Destek Ekibine Lag Sorunu Bildirimi nasıl yapılmalıdır konusu için buradan ulaşabilirsiniz. Support ile nasıl iletişime geçebilirim adlı konuya buradan ulaşabilirsiniz. Eğer başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. oyunda sıkıntı var kardeşim bu oyunu bırakmanın zamanı geldi yoksa oynanmaycak hale gelecek oyun

4. ateistkeci

ateistkeci User

Bende de aynı sorun var sürekli bağlantı kopuyor ve kafasına göre bir yerlere atıyor :/

Quenn bunu beğendi.
  5. mthncvk

mthncvk User

Herkeste varsa tamamdır. Kilitlenebilir.

6. Quenn

Quenn User

bende benim nette var heralde sıkıntı diyordum genelmiş eyi bari (kötü yani)

7. MrWho

MrWho User

oyunla ilgili genel sıkıntı ama mobil verilerinde arada çekmediğini gözardı etmemk lazım

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Yinede isteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.