bağlantı problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Themis moderatörüm sizler de yoruluyorsunuz farkındayım ama benim açımdan konu henüz bitmemişti direk kilitlediniz. Kapıda sıkışmalar için discorddan yazma alternatifi için teşekkür ederim ama buna ek olarak şu sorunu da yaşıyorum oyuna başlaya tıkladıktan sonra oyuna girince bağlantı kuruluyor kısmında sonsuza kadar bekliyorum ve bunun kendi internetimden kaynaklanmadığını garanti edebilirim size bu tarz şikayet aldınız mı hiç ve bu da yoğunluktan oluyor olabilir mi eğer öyleyse ki benim tahminim öyle nasıl çözüme ulaşabilirim

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Malesef şuan size Themis veremeyeceğim onun yerine Krios versem olur mu? :) Farkındayım çok tatsız bir durumla karşı karşıyasınız. Bizlerde yetkili olmamıza rağmen bazen böyle sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Bazı durumların çözümleri için bildiğiniz gibi ülke takımlarının sınırlı yetkileri bulunmaktadır. Bizler sizin için burdayız bunun farkında olarak attığınız için teşekkür ediyorum.

Oyun içerisindeki Lag ile alakalı bildirim yapmak için detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve Themis. bunu beğendi.
  3. theanger33

theanger33 User

O zaman ikinze de teşekkür ederim :) farklı tarayıcıdan girdim en azından şuanlık bir problem yok biraz da şans işi sanırım kolay gelsin iyi forumlar konu kilitlenebilir.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibini isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.