.Bağlantı Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DangDang* tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *DangDang*

*DangDang* User

[​IMG] Allah aşkına 2 gündür oyunu 15 dk dahi oynayamadım supporta yazıyorum cevap çerezlerinizi silin oluyor destek çekiyor hah diyorum tam oynuyacagım bir portaldan atlamaya basıyorum hop kaldım f5 atıyorum keske atmaz olaydım yine oyun gitti 2 gündür 180 bin urıdıumum çöp oldu sırf oyuna giremeyipte desteklerimi harcadıgı için supporta yazıyorum çerezleri sil yada bir ton öneri ben öneri istemiyorum zaten olmuyor herşeyi denedim olmuyor giremiyorum oyuna gerçekten keyif alarak oynadığım oyundan sırf tiksinerek emeğimin yok oluşunu izliyorum yazıklar olsun [​IMG]hiç bir açıklama yok oyuna ne oldu ne yapılıyor düzelecekmi yok 4 aydır çözülmesi bekleniyor kör adam koy 4 ayda çözer

mirza011tuncay bunu beğendi.
  2. lllecelll

lllecelll User

:mad:
    allah hakkımızı alsın kardeşim ne diyeyim.:mad:

komnadousta1996 ve mirza011tuncay bunu beğendi.
  3. *DangDang*

*DangDang* User

Amin kardeşim yemin ederim 2 gündür oyuna giriş yapamıyorum sadece toplasan 15 dk oda portala giderken geçen süre iyi görünüyor diyorum destek cekiyim kapı yaparım diyorum tam cekiyorum porttan atlıcam oyun gidiyor bidaha baglanamıyorum supporta yazıyorum tamam giremiyorum hiç değilse desteklerimi tekrar verin cünkü haksız yere gidiyor diye umursamadılar bile simdide yazdım bakalım ne dicekler

mirza011tuncay ve lllecelll bunu beğendi.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenlemiş bulunmaktayım.

Bildiğiniz gibi sizler nasıl sorun yaşıyorsanız bizlerde bir o kadar aynı sorunu yaşamaktayız. Ve bütün konulardada dediğimiz gibi lag ve bağlantı problemlerini raporladık ve Teknik Ekibimizde şuan Bağlantı Problemleri hakkındaki çalışmalarına devam etmektedir.

Support ekibimizi Teknik Ekipten ayrı tutmakta fayda var, neticede onlarda sizlere olası çözümleri sunmaktadırlar. Yaşanan problemler adına gerçekten çok üzgünüz :( lakin elimizden şuan için Teknik Ekibin sorunu çözmesini beklemekten başka çare gelmemektedir.

İyi forumlar.

memat155 bunu beğendi.
  5. theanger33

theanger33 User

Modum 2 aydır öğrenemediler sebebiyette veyahut çözülmemesinde sizin parmağınızın olmadığını benim sorum şu gün içerisinde reset gelir mi raporlamalarınıza geri dönüş yapıldı mı bilgilendirebilirseniz aldığınız geri dönütler hakkında sevinirim

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorun hakkında Merkez Ekibin neler düşündüğünü ve ne yaptığını merak ettiğinizi çok çok iyi anlayabiliyorum. Ben olsam bende merak ederdim :) Fakat imzaladığımız gizlilik sözleşmeleri dahilinde sizlere Merkez Ekip "Şu konu hakkında şu raporu oyuncular ile paylaşın" demediği sürece herhangi bir şirket içi yazışmayı paylaşamamaktayız. Kişisel görüşüm bugün haftasonu olduğundan bir reset gelmeyeceği yönünde, sorun ile ilgilide sizleri temin ederim ki Teknik Ekip durumun ciddiyetinin farkında ve gerçekten çalışma yürütmektedirler. Yazılımsal konulardan az çok anladığım için bu gibi problemleri bulmak ve düzeltmek gerçekten çok zor bir iş umarım kısa süre içerisinde sorun çözülür ve rahat bir şekilde oyunumuza kaldığımız yerden devam ederiz. :)

Durum hakkında ki haber alma istediğinizide üstlerime bildireceğimi bilmenizi isterim. :)

İyi forumlar.

memat155 bunu beğendi.
  7. theanger33

theanger33 User

güzel anlatışınız için teşekkür ederim kolay gelsin hepinize

8. Conici01

Conici01 User

Merhaba, TR5 serverinde bir türlü bağlantı kurulamıyor. Başka serverlarda denedim ve bağlantı hatası almadım, direkt olarak oyuna girebildim. TR5 ile ilgili bir çalışma mı var ? Aynı konu ile ilgili başka konu açılmış ise kusura bakmayın.

İyi forumlar.

9. 5 2 de hangarın varsa bir onu denesene belki olur

10. BlueSparkk

BlueSparkk User

Aynı sorun TR3 tede var. 5-2 5-3 harici hiç bir haritaya girmiyor. Bağlantı kuruluyor yazısında takılı kalıyor.

11. Conici01

Conici01 User

2-8de olan başka bir gemiyi aktive ettim işe yaradı. Çok saçma bir durum. Teşekkür ederim yardımın için.

___*ENES*___ bunu beğendi.
  12. Conici01

Conici01 User

2-8de vardı oldu sen de bir dene istersen.

13. vDimitri

vDimitri User

oyun yağ gibi daha ne istiyosunuz !

14. AnaxineMix

AnaxineMix User

tr3 e de bağlanmıyor bağlantı kuruluyor dıyor bekliyoruz öyle saatlerdir bi ilgilenemediler anlamadım neden olmuyor

15. Conici01

Conici01 User

Sanırım server farklı. Portaldan bile atlamıyor

16. aynı sorun bende de var,
    bağlantı kuruluyor yazıyor ama açılmıyor oyun

17. AnaxineMix

AnaxineMix User

bu böyle devam ederse işin sonu cok sıkıntı olucak hem yetkililer olarak hemde oyunuclar olarak sanırım burdan yazıyoruz bir şey ifade etmıyor herkezin olduğu gibi yasal olarak hakkları var araştırın arkadaşlar olmadı ekleyın bılgı verım suan 187 kısılık bi grup olarak su yaşadığımız ohalın geçmesını bekliyoruz .. tr3 e 6 aylık vip al oyuna 1 buçuk al oldu sadece 3 kere girebildik gerisi hep bağlantı kuruluyor günlerdir kurulamadı

18. 73mugtar

73mugtar User

avrupa sv lerınde sorun yok

19. Tr 3 de 5 2 de hangarin varsa sadece ordan girebilirsin