.Bağlantı Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DangDang* tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. teadon68

teadon68 User

kardeşimin hesabında oyununa giriyor ama benim hesapta oyun açılmıyor nolur acil cevap

2. artık şu oyunu düzeltmenin zamanı gelmedi mi

oyunda sorun çıktıktan sonra x3 falan getiriyorsunuz ağlayan çocuğa emzik vermek gibi onun yerine tamamen çözseniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  3. 5 2 haritasinda girmeyi deneyin bende de tek 5 2 ve 5 3 haritasında sıkıntı çıkmıyor kaç gündür sadece pala takılıyom

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlıgınızı daha önce açılan böyle bir başlık olduğu için onunla birleştirmiş bulunmaktayım.

İlgili sorunun farkındayız ayrıca sorununuzu merkez ekibe ileticeğim.

İyi Forumlar.

5. kubiates41

kubiates41 User

sayın admin dün aksam 9dan sabah 6 bucuga kadar bazı haritada olan gemilerime giremedım girdiğim gemiylede başka haritaya geçmeye calıstıgım zman gemı o haritalarda kaldı şimdi tekrar aynısı oluyor günlük görev için 3-2ye atladım streunner kesecegım oyuna girmiyor 5-2 haritasındaki olan gemiye giriyor ama porttan atlayınca portta kalıyor 2 gündür bu sorun var ve haftalardırda lag sorunu var ben gercekten bu durumdan bi hayli sıkılmaya basladım bu ne biçim bi alt yapıdır neden kımse ılgılenmıyor şu oyunla

6. Aynı sorunları ben de yaşıyorum. oyun kalitesi iyice düştü. rezillik.

7. mamoli7683

mamoli7683 User

3 gundur lag var ve halan tr3 de kı oyuna gırıs yapmadım yeter be yeter... !!!

8. merhaba aynı sorun bende yasıyorum ve har dosyası aldım ama user olarak kaydedıyor o dosyayı nasıl yoluyacam support a konuyu acıklarsanız sevınırım ıyı calısmalar

9. RELOADED40

RELOADED40 User

bu rezilliğe bi son verin artık 1 aydır oyun rezil kepaze içinde support yetkililerin umrunda değil bu durum !

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kaydettiğiniz HAR dosyasını bir kanala yükleyip Linkini Support takımımıza atmanız gerekmektedir. Tavsiyem Burada bulunan kanala yüklemeniz daha sonra da Linkini Support Takımımıza atmanızdır. HAR kaydı aldığınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sorunların en kısa sürede çözülmesi dileği ile :).

İyi Forumlar .

11. beni 5-2 ye falan atma şansınız varmıdır böyle birşey mümkünmüdür orası iyi diye duydum

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Support Takımıız geminizi yalnızca ana haritalara aktarbilir. Onun dışında ki haritalara yollamamız mümkün değildir.

İyi Forumlar.

13. ilginiz için tsk ederım yolladım umarım kısa surede donerler ıyı calsımalar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  14. Oyuna dün öğleden sonra hiç bir şekilde bağlanamadım .Gece vakti de bağlanamayınca supporta yazdım. Şuan oyun hatasını düzeltmek için çalıştıklarını bana yardımcı olamayacaklarını sabah vakti olacak sunucu resetini beklememi söylediler. öğlen giriş yapabildim fakat ping yüzünden kapının 4 dalgasını 2 saate yapabildim ardından 3 günlük görev yaptım dün ile aynı saatlerde tekrar bağlantı kuruluyorda kaldı oyun gene baglanamamaktayım.Çerezleri temizledim,Flash playeri sildim ve geri yükledim,farklı tarayıcı denedim,İnterneti kendi telefonumda paylaşıp denedim fakat genede baglanamadım oyuna.

kubiates41 bunu beğendi.
  15. kubiates41

kubiates41 User

uğur cok beklersın daha:D

16. KORDON-65

KORDON-65 User

oyuna gırmıyor !!!

17. slm benım ana gemı 2-2 de ve su an gıremıyorum onu ana ahrıtaya atmanız mumkunmu

18. Oyun hatalarından dolayı kapı yapamıyorum sürekli ya donuyor ya portalda sıkışıyor.

Support yazıyoruz saolsunlar gün içinde 2 defa çıkarıyorlar 3.reseti beklemek gerekiyor.

Bu oyun sorunlarıyla oyuna devam etmek mümkün değil.

Oyunu mu bırakalım yoksa bu sorunu çözecek misiniz???