bağlantı problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 20 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

selam arkadaşlar, bazen palladıum toplaması için gemimi kenara kamufleye alıp petime toplatıyorum fakat bir süre ekrana tıklamayınca yani pet tek başına toplarken sunucuya bağlantı kopuyor, mesela yarım saat sonra bir bakıyorum bağlantı kopmuş yeniden bağlanmamı istiyor, neden acaba ?

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bahsedilen durum çok normal bir durumdur. AFK kalan gemilerin sunucuda aktif kalıp, sunucuya yük oluşturmasını önlemek için veya süreli işleyen desteklerin boşa gitmemesi için oyunun kendi kendine aldığı bir önlem olarak nitelendirilebilir. :D

İyi forumlar.

3. Gemi bir süre kıpırdamaz ise oyun sizi oyundan atıyor. Ara ara geminin konumunu değiştirmek bunun tek çözümüdür.

Luminous bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında bir çözümü var hatta ayarlarda :D bu nedenle sıkıntı olacağını düşünmeyerek yazayım. :D :)
    Ben bir sorun yaşamıyorum. Bazen kalkıp mutfağa gider kahve filan yapar gelirdim zamanında ortalama 30 dk sonra gelirdim kopmamış olurdu. :)