Bağlantı Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AmiRaL.TR tarafından 15 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AmiRaL.TR

AmiRaL.TR User

Öncelikle Merhaba,

Yaşadığım problemin tam olarak bir ismi bulunmuyor. Hesabım ile en son 4-4 de portalda beklerken lag girdi ve kapatıp açınca düzelir diye düşündüm. Kapattım ve açtım aynı şekilde lag devam etti bir süre akabinde farklı şirket oyuncusu gelip sıkmaya başlayınca ona sıkamadığımı fark ettim ve patladım. 1-8 de tekrar başlattım gemiyi ve bağlantı gitti çıkış dedim ve kaldı bu şekilde. Ortalama 1 saattir falan giriş yapmaya çalışıyorum giriş yapamıyrum. Farklı bir gemi ile giriş yapayım diyorum gemiyi değiştirmek istediğim zamanda (Hangar binalarını sadece istasyonda değiştirebilirsin.) olarak bir ekran ile karşılaşıyorum. Son olarak şunuda ekliyim yan hesabım (EİC) 2-8 de herhangi bir sorun olmadan oyuna giriş yapabiliyorum. Kendi ana hesabıma grup attığım zaman hesabım oyunda aktif olmadığını görüyorum fakat dediğim gibi hiç bir şekilde gemi bile değiştiremiyorum ve oyuna giremiyorum. Bi konu ile ilgili bilgisi olan veya yardımcı olabilecek var mı?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Rica etsem tekrar dener misiniz? Sorunun sabah 06:30 sunucu reseti ile birlikte çözülmüş olması gerekmektedir. Lakin girmeden önce aşağıda bırakacağım linklerde ki adımları teker teker tamamlar mısınız?

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.

3. AmiRaL.TR

AmiRaL.TR User

Sorun giderilmiş. Şuan herhangi bir problem bulunmamaktadır. Konu kilitlenebilir, teşekkürler. İyi forumlar.

Titan. bunu beğendi.
  4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorunun çözüldüğüne çok sevindim umarım tekrar böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız.

Sorun çözüldüğü için Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.