bağlantı problemi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve NiNJa03 tarafından 29 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NiNJa03

NiNJa03 User

merhaba
    2 gündür oyuna giremiyorum bağlantı kuruluyor diyor kalıyor öyle forumda çalıştır ipconfig komutlarınıdenedim çerezleri ön belleği temizledim client silip yükledim girmiyor yardım edermisiniz

2. aynı durumdan bende muzdaribim. dünden beri giriş yapamıyorum

3. John_2565

John_2565 User

Şaka maka yıl 2025 oldu halen yıllardır devam eden problemlerde değişiklik yok

#saimonİSTİFA

4. bu ne ya iki günde oyun düzeltilemez mi be

5. Oyun öldü haydin cenazesini kaldırmaya yardımcı olalım ... Bot larda sıkıntı yok ki sıralama aldı başını gitti iki günde demekki bu iş ticari olmaya başladı oyunu bot oynasın gerisi dalga dümen boş laflardan ibaret zaten :))

6. İllegal oyunculara taviz vere vere oyun çoktan dır alarm veriyodu sonunda hepten bozuldu hayırlısı olsun :)) Hiç durma etkinlik çıkarıyonuz kime yarıyo tabiki malum hesaplara ne zaman etkinlik çıksa oyun bozuluyo çünkü malum şahsiyetler yoğunlaşıyo oyun gidiyor bu her ay böyle ...unity tutturdunuz onuda elinize yüzünüze bulaştırdınız... Oyunu oyun diye oynamak varken hırslara kurban ettiniz şimdi hep beraber Bu cenazeyi kaldırıp rafa koymak vakti sanırım... Geç bile kaldık aslında...İşlerim sebebiyle 7 sene ara vermiş biri olarak kendimi bile kınıyorum yeniden oynamaya başlamış olmaktan dolayı...Oyunda çoktandır oyunu adam gibi yöneten admin yok cm lik çok oldu biteli support ehil olmayan kişilerin elinde sonuç bugünkü durum ....haydin buyrun cenaze namazınaaaaaaaaaaaa MEN DAKKA DUKKA

SilentFour bunu beğendi.
  7. SCUNK-FU50

SCUNK-FU50 User

Hala girmiyor

8. bu nasıl iş abi satın şu oyunu ya giremiyoruz bu ne ya

9. aposs03

aposs03 User

Açın len artık şu oyunu olum sıkıntılı mısınız siz, 24 saatir oyun kapalı. Beceremiyorsanız söylerin yazılımcılar olarak el atalım bu nedir ya. Bu server bir sunucu özelliikle bu kadar oyununa bağlı ve para veren bir kitle için bu hiç zor olmamalı ya. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz siz. Burdaki her oyuncu aylık yüzlerce lira döküyor, ki bu standart oyuncular için. Daha üst düzey paralar harcayanlar var. 3 kuruşluk yazılımcılarınız çözemediği sorunlar yüzünden bu kadar insanın parasına hakkına giremezsiniz. İnsanlar bu oyuna mesai harcıyor. Ne bot sorununu çözebiliyorsunuz, ne hile sorununu ne tutucu sorununu. Zaten kıt kanat oynayabildiğimiz şu oyunda birde böyle bir problem olması ÇOK ACINASI.

NiNJa03 ve aztmert950 bunu beğendi.
  10. ILL-OMENED

ILL-OMENED User

Spaceball - Infiltration - İstila, bu etkinlikler başladığı zaman oyun devamlı bozuluyor olması tesadüf olamayacak kadar sık tekrarlaması etkinlik bitiğinde düzelmesi ,etkinliklerde oyunu bozan yazılım çakışması var gibi sanki :))