Bağlantı Problemleri

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve xbatmanxx tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xbatmanxx

xbatmanxx User

Sayın yetkililer ben bu oyunda roketlerden ekstra faydalanmak için vip alıyorum ve roket atmıyor cpu var roketim var herşeyim var yinede atmıyor 5 li roket bile takılıyor atmıyor . Ayrıca kapı yapmak için indirim pakedi vs herşeyi yapıyorum yinede kapıda bugda kalıyor patlıyor vs birsürü değişik oyun bugu oyun hatası yeter artık bunlara bi çözüm bulun sıkıldım bıktım. 1 saat boyu portaldan atlayamadım ne çıkış yapılıyor ne bişey herşeyi denedim ......

2. MrWho

MrWho User

roket atmama konusunda ben geçende de konu açmıştım şimdi bi konu daha açtım tek sende sorun değil ama ne zaman çözülür çözlür mü bilmiyorum çok güzel bi etkinlik varken oyunda bu tür şeyleri gördükçe insanın gerçekten sinirleri bozuluyor

xbatmanxx bunu beğendi.
  3. Yokubono

Yokubono User

Klasik pazar günü sorunları

xbatmanxx bunu beğendi.
  4. Bendede aynı durum mevcut , map geçişlerinde kapılardan atlayamıyorum , Gate yapıyorum şu anda dalgalar arası geçişler görünmüyor, sekmeyi kapatıp açmak durumunda kalıyorum. FPS 50-60 civarında ve yavaşlama yok restart gerekli gibi duruyor, konu acil admin nerelerdesin duy sesimisi #evdekalTürkiye :)

xbatmanxx bunu beğendi.
  5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Durumun farkındayız ve gerekli bildirimler yapıldı. Kapıda sıkıştığınız zaman Support Ekibi ile durumla ilgili iletişime geçebilirsimiz.

İyi forumlar.

xbatmanxx bunu beğendi.