Geri bildirim Bağlantı Sorunları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ateistkeci tarafından 15 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Uzun zamandır her Pazar günü geldiğinde gece 12'den başlayan büyük bir bağlantı sorunu oluşuyor,

Forumda biraz dolaştıktan sonra geri bildirimleri görebilirsiniz; herkes lag sorunundan şikayetçi.

Yanlış anlaşılma olmasın ben hiçbir forum yetkilisini veya Support yetkilisini kötülemiyorum zaten yetkilerinin farkındayım ellerinden hiçbir şey gelmiyor; benim yorumum direkt olarak merkez ekibe. Oyunda uzun zamandır bir lag problemi var ancak hala düzeltilmiyor, haftanın her günü oyun çok akıcı şekilde giderken Pazar günleri birden donmaya başlıyor.

Az önce roketatar hiçbir şekilde dolmamaya başladı ardından da bağlantı koptu dedi ve beni 2-7'de portala geri gönderdi 4-5 dakika da gelen 100-200 Uridium da gelmemiş :)

Sabahtan beri sohbette görüyorum: "Gemim kapıda kaldı", "Portaldan atlamıyor", "Gemimi çıkaramıyorum ne yapmam lazım" vb. herkes şikayetçi oluyor,

Forumda açılan geri bildirim konuları merkez ekibe raporlanıyor bundan hiçbir şekilde kuşkum yok ancak merkez ekip neden bu lag sorunu için çalışma yapmıyor? Belki yapıyordur ama bu kadar uzun zamandır neden bir çözüm veya bizlere bir duyurusu yapılmadı?

Bir çok kişi destek alıyor, indirim alıyor, Premium alıyor Pazar günü yapabildiği kadar çok kapı yapmak için parasını oyuna harcıyor ancak lag sorunundan dolayı verdiği paranın karşılığını bir çok kişi alamıyor.

Gerçekten artık bir çözüm getirilmesi veya merkez ekibin bizlere durumla ilgili bir açıklama yapması gerekiyor olan biz oyunculara oluyor :/

2. gemimsaat 1 den beri alpha kapısında çıkış alınamıyo ve desteklerimde boş yere gitmeye devam ediyo ben alıştım mesela ses etmiyorum bile.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Önceki konularımdada söylediğim gibi benim yapmış olduğum denemelerde bir sorun olmadı , bilgisayardaki diğer işlerimi hep sanal makinemden yaparım. Yani bilgisayarım hep temiz kalır ve sürekli çerez vs. falan temizlemesini yaparım. Pazar günlerindeki aşırı yoğunluktan dolayı kaynaklanmışta olabilir, kimsenin cihazlarda temizlik yapmamasındanda pazar günleri lag sorunu olduğunu ( Ben yaşamadım, sizlerin bu konudaki konularınıza dayanarak) tekrardan Merkez Ekibe raporlayacağız...

İyi forumlar.