Bağlantı sorunları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *ECHQ*** tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Selamlar arkadaşlar... Sanırım bu dark tıpkı 2020 de meydana gelen adını anmak bile istemediğimiz felaketlerden birini yaşatmakta... Birazda irioni olsada oyuyn stresinden uzaklaşıp forumda biraz moral depolayalım çünkü harbiden klavyeler ve mouse ler parçalanacak gibi....Aman monitörler yada kasalardan uzak duralım))))

mirza011tuncay bunu beğendi.
  2. valla mouse ve klavyelerden de uzak durmak lazım malum dolar 7 lira oldu :))

*ECHQ*** bunu beğendi.
  3. *ECHQ***

*ECHQ*** User

)) Aynen katılımakla beraber şu zamanlarda çalışmamayı ekleyince yine bir olumsuzluk doğuyor( Yinede olmayan bardağın olmayan dolu tarafına bakmak lazım....

4. Ben dün az kalsa ekran ve kasaya dalacaktım düzeldi biraz:D

5. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Sabrın sonu selamet))

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı uygun bir biçimde düzenledim ayrıca konunuzu sohbet amaçlı açtığınızı düşünerek daha uygun bir bölüme taşıyorum. Sorununuza değinecek olursak da genel bir problem olduğu için sorunlar bildirilmiştir. En kısa sürede çözüme ulaşacağını umuyoruz. Bu sürenin daha da hızlı olması için HAR dosyanızı alıp supporta atabilirsiniz. HAr dosyanızı nasıl alacağınıza buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Kardaş neden değişiyorsun karşında aptal usul bilmeyen birimi var diye düşünüyorsun....

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forumda konu açacaksanız forum kurallarına uygun şekilde açmanız gerekmektedir aksi takdirde konunuz kaldırılır veya başlığı düzenlenip kurallara uygun hale getirilir.

İyi forumlar.

9. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Onu oyun, oyun gibi oynanır hale geldiğinde söylersin....

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bizim görevimiz forumun düzenini sağlamak isteklerinizi, şikayetlerinizi üst mercilere iletmektir. Oyundaki problemleri bizler de sizler gibi yaşıyoruz fakat bu konuda üst mercilere bildirmek dışında başka bir seçeneğimizin olmadığını lütfen unutmayınız.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ ve Luminous bunu beğendi.