Bağlantı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve MrTurktim tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Umarım gereği yapılır milyon milyon uridium nedir arkadaş :/

2. bende bağlanamıyom şalterler atmak üzere sabrediyorum yinede

3. bir dipnot daha banlansa bile hesaplar bu yetmicek cünkü sistem acığı olduğu sürece herkes bi hilesini bulup kullanıcak gerekirse darkbot gibi bot sistemiyle elitserver gibi pvp serverindan destek alınıp acıkları kapatılcak anti bot yazılım ekipleriyle de anlasma yapılması gerekiyor cünkü dark orbit deyince akla sadece bot hile ve bug geliyor bunu kendi yapamicak kadar aciz bir ekip olduğu için kendi içinden ayrılan yada kendisinin cakması ama daha yetenekli yazılımcılarla anlaması gerekiyor cidden para kazandığı muhtaç olduğu insanlarla bu kadar dalga gecen bir oyun uygulama daha görmedim sinirlenmemek içten bile değil hadi diyelim hile yapan serefsiz peki acığı yazan ne düzgün bir insan mı oluyor acık yapmayın ki kimse o acığı kullanmasın cidden asırı derecede soğudum yazıklar olsun sohbeti de özel sohbete tasımayın forumdan banlıyorsanız da umrumda değil hata sizde değil sizi biliyorum hata o almanlarda yetki vermekten bile acizler size yetki verilse neler yapabileceğinizi biliyorum ama almanlar oyunun sonunu getirmeye calısıyor malesef size kolay gelsin o kadar emek verin ama emeğinizi hiç edip bir yetki bile verilmesin yazıklar olsun cidden

4. sen gene iyi paranla rezil oluyosun ben parasız rezil oluyom

5. kardeşim oyun kuralları belli herekste biliyor 1 k uri bile haksız olarak kazanılıyorsa süresiz ban atıcan böyle şerefle onla bunla olur mu ya ısrarla hiçbir gayrimeşru yola girmiyoruz direniyoruz ama nereye kadar daha fazla emek vermenin anlamı yok bunlara tek kuruş bile verilmez bekliyelim bi süre şu sıralamayı temizlerseler süresiz banalrı atarsalar ne ala atmazsalar bağımlılık veya değil artık bu şeref meselesi oldu oyunu bırakmak şart

PΘSΞΨDΘΠ bunu beğendi.
  6. bağlanabilen var mı

7. sigortalarım attı atacak

8. baymemnun1

baymemnun1 User

arkadaş yapmayın 1 den fazla etkinlik... elinize yüzünüze bulaştırıp oyuncuları kandırıyor ve kaybediyorsunuz.... ne zaman etkinlik deseniz oyun yok oluyor... oynanamayan etkinliğin ne anlamı var... sizin bilmem ne etkinliği diye duyurduğunuzu, ben mal mal '' bağlanıyor'' yazılı ekrana bakıp sinir krizine girmeyi anlıyorum artık... sizin yüzünüzden her şeyi sorguluyoruz... acaba internetmi çekmiyo... acaba bilgisayarmı kötü... ekran kartımı yandı yoksa... yapmayın arkadaş etkinlik yapmayın...

MEU* bunu beğendi.
  9. suan girebildim TR1

10. arıza4141

arıza4141 User

Gözlerim bozuldu aynı ekrana bakmaktan alllahım çıldırıcam ya

11. ben bağlanıyorum fakat slotlarım gorunmuyor atlama kapıları yaratıklar ve oyuncular gorunmuyor bomboş 2-4 haritasındayım hiçbirşey yapamıyorum millet mind dönüyor :(

12. 7091

7091 User

senden nefret ediyorum çünkü seni çok sevmiştim...

13. 5-2de phoneixle baslayınca oyuna giriyor baska bi haritada baska gemilerle olmuyor daha ne diyim be bugün oyunda 5 dk sağlıklı oynayamadım günlük görev dahi yapamadım yazıklar olsun...

14. rastgele

rastgele User

ne istemci nede tarayıcı çalışmıyor ne teknik ekip ama.

cracked*6616 bunu beğendi.
  15. aldığımız ürünlerde boşa gitti darkorbit destek ekibini kutluyorum yaratıklar işaretlenmiyor portlarda takılı kalıyor bütün maplarda gemi bırakıyorum hepsinide deniyorum hiç birine bağlanmıyor kapatın bütün yenilikleri dönün eskiye bu ne yazık bu kadar insanların emeklerine
    ...............

westerya bunu beğendi.
  16. rastgele

rastgele User

cebap verende olsa keşke

17. Kimsenin umurunda değil bizlerin kayıp ve zararları kimsede umursamıyor işine gelmiyorsa oynama diyorlar 9 yıldır başka uslup görmedik herkes kendini bir şekilde sıyırıyor burası orayı orası burayı suçluyor arada olan bizlerin emek para ve zamanına oluyor bu yüzden kendinizi üzmeyin arkadaşlar.

westerya ve rastgele bunu beğendi.
  18. gani

gani User

BİZ ACABA NE ZAMAN DÜZGÜN OYUN OYNAYACAĞIZ BİRİSİ GELİP AÇIKLAMA YAPILICAKMI PARAMIZLA REZİL OLMAK RESMEN BU

19. ycl668

ycl668 User

1 buçuk saattir küresel sunucuya giremiyorum

20. gani

gani User

iyi gene senin 1.30 saat olmuş ben dün sabah 11den beri giremiyorum

mertmert009 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.